ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΑΓΚΥΡΑ

Κατασκευαστής: ΑΓΚΥΡΑ
The stories from Greek mythology have never ceased to fascinate young and old alike. Heroes such as Heracles, Theseus, Jason and Odysseus remain indelibly fixed in the memory of every reader, inspiring admiration. This book contains several of the best loved and best known stories from Greek mytholo..
15,90€
Χωρίς ΦΠΑ:15,00€
Κατασκευαστής: ΑΓΚΥΡΑ
Στο βιβλίο AΙΣΩΠΟY 30 ΜΥΘΟΙ περιέχονται µερικοί από τους γνωστότερους µύθους του Αισώπου σε µία ιδιαίτερα φροντισµένη έκδοση µε έγχρωµη εικονογράφηση. Οι µύθοι του Αισώπου δίνουν την ευκαιρία στον αναγνώστη να εκπαιδευτεί γύρω από τις βασικές αξίες της ζωής µε απλό τρόπο και άφταστη διδακτικότητα...
11,25€
Χωρίς ΦΠΑ:10,61€
Κατασκευαστής: ΑΓΚΥΡΑ
Έπειτα από 40 χρόνια στη δημοσιογραφία, ο Φώτης Απέργης αποθησαυρίζει άγνωστες ιστορίες και εξομολογήσεις διάσημων καλλιτεχνών, που φανερώνουν ότι η παραγωγή της τέχνης είχε κάποτε μεγαλύτερη σημασία από την τέχνη της παραγωγής. Αφηγείται πώς μοιράστηκε μια σχεδόν μεταφυσική εμπειρία με τον Μίκη Θεο..
15,21€
Χωρίς ΦΠΑ:14,35€
Κατασκευαστής: ΑΓΚΥΡΑ
To "Ελληνικό λεξικό τσέπης" (Ορθογραφικό - Ερμηνευτικό) είναι ευσύνοπτο, αλλά απολύτως εύχρηστο. Σε σχέση με το μέγεθός του, περιέχει μεγάλο λεξιλογικό πλούτο. Αποτελεί δε υπόδειγμα συνδυασμού χρήσιμου λεξιλογίου και αναγκαίων σημασιολογικών πληροφοριών, στο πλαίσιο μιας δημιουργικής αλλά ουσιώδους ..
5,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Κατασκευαστής: ΑΓΚΥΡΑ
«Σχεδόν Ναρβάλ»: Η σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix που βασίστηκε στο βιβλίοΟ Κελπ μεγάλωσε μέσα στον ωκεανό μαζί με τα ναρβάλ. Παρόλο που ήξερε ότι διέφερε από τα υπόλοιπα ναρβάλ –ο χαυλιόδοντάς του δεν ήταν τόσο μακρύς, δεν ήταν τόσο καλός κολυμβητής και δεν του άρεσαν οι ίδιες τροφές–πίστευε ..
10,98€
Χωρίς ΦΠΑ:10,36€
Κατασκευαστής: ΑΓΚΥΡΑ
Οι ασκήσεις για τα σχήματα, τις προμαθηματικές έννοιες και τους αριθμούς είναι βασισμένες στην ύλη του βιβλίου με τίτλο «Μαθηματικά για νήπια», του ειδικού δασκάλου Νίκου Στρωματά. Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε παιδιά της προσχολικής ηλικίας. Με ευχάριστες και διασκεδαστικές δραστηριότητες, έχει σκ..
3,42€
Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Κατασκευαστής: ΑΓΚΥΡΑ
Δώδεκα τρυφερές και διδακτικές ιστορίες με αγαπημένα ζωάκια!..
0,99€
Χωρίς ΦΠΑ:0,93€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 52 (5 Σελ.)