ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Επιστήμες

Κατασκευαστής: Key Books
«ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ».O Gary Vaynerchuk, o επιδραστικός και αντισυμβατικός επιχειρηματίας, γνωστός ως Gary Vee, ξέρει πώς να επιτυγχάνει αποτελέσματα, και ταυτόχρονα να το διασκεδάζει. Το #AskGaryVee αποτελεί συλλογή των πιο χρήσιμων απαντήσεων σε ερωτήσεις που τ..
12,39€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Κατασκευαστής: Key Books
Η Σοφία Αμορούζο πέρασε την εφηβεία της κάνοντας μικροκλοπές, ταξιδεύοντας με οτοστόπ και ψάχνοντας στα σκουπίδια για κάνα μισοφαγωμένο κουλούρι. Στα είκοσι δύο της είχε παρατήσει το σχολείο, ήταν άφραγκη και δούλευε στη γραμματεία μιας σχολής Καλών Τεχνών, απλώς για να έχει ασφάλιση. Στο λόμπι της ..
10,49€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
"Το ερωτηματολόγιο ήταν τόσο σχολαστικό, που μου ζητούσε να δώσω λεπτομέρειες, όπως, π.χ., την ημερομηνία του γάμου μου, το πατρώνυμο της μητέρας μου κ.ά. Αλλά αυτό το λεπτομερές ερωτηματολόγιο δεν περιελάμβανε την κύρια, τη βασική ερώτηση, δηλαδή ποιες ήταν οι συνθήκες που έδωσαν τη δυνατότητα σε μ..
6,97€
Χωρίς ΦΠΑ:6,58€
Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να χαρτογραφήσει κριτικά τις ανταγωνιστικές αφηγήσεις περί εργασίας και επισφάλειας στο λόγο των νέων εργαζομένων στην Ελλάδα της "κρίσης".Με ποιους τρόπους κατανοούν και περιγράφουν τις συνθήκες επισφαλούς εργασίας; Πώς αντιλαμβάνονται την αμειβόμενη εργασία και από ποιους ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Τα κείμενα του βιβλίου προέρχονται από απομαγνητοφωνήσεις τηλεοπτικών εκπομπών στην ΕΤ1. Δεκαοχτώ καλλιτέχνες, διευθυντές μουσείων και επιμελητές τέχνης συζητούν με την Κατερίνα Ζαχαροπούλου. Είναι όλοι τους βαθιά στοχαστικοί. Και παρότι από τη μορφή με την οποία παρουσιάζονται οι συνεντεύξεις απουσ..
19,58€
Χωρίς ΦΠΑ:18,47€
Η τρέχουσα πανδημία εμφανίστηκε ως ένα ακόμα, αλλά περίοπτο, επεισόδιο στο πανόραμα των κρίσεων αυτού του κόσμου. Σε επίπεδο ρητορικής γίναμε μάρτυρες δραματικών διαγγελμάτων από αρχηγούς κρατών και υψηλόβαθμα πολιτικά πρόσωπα που παρομοίαζαν ευθέως την εν λόγω «υγειονομική κρίση» με «πόλεμο με έναν..
6,36€
Χωρίς ΦΠΑ:6,00€
Η, εν πολλοίς άγνωστη, ιστορία δύο οργανώσεων ταξικής αλληλέγγυας δράσης στα χρόνια του Μεσοπολέμου: της Εργατικής Βοήθειας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης· αυτό είναι το θέμα αυτού του εξαιρετικού βιβλίου.Ο συγγραφέας, παρότι δεν είναι ιστορικός, καταγράφει με απαράμιλλη ιστορική ακρίβεια μια πτυχή ..
8,46€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Για τους ασθενείς που πάσχουν από σκολίωση, είναι ιδιαίτερα σηµαντικό να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα ενηµερωµένοι για την ασθένεια και τις διάφορες µεθόδους θεραπείας, ώστε πάνω σε αυτή τη βάση να µπορέσουν µε πλήρη εµπιστοσύνη να συνεργαστούν µε τους θεραπευτές τους.Ο συγγραφέας µε αυτό το βιβλίο..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Η συλλογή στοιχείων για την Ιστορία της κατοχικής ΟΠΛΑ στη Θεσσαλονίκη, είναι και παραμένει και σήμερα, κατά τη γνώμη μου, εξαιρετικά κρίσιμη υπόθεση, λόγω της παρέλευσης ικανού χρόνου από τότε (1941 - 1945), τόσου ώστε έχει πλέον επέλθει η βιολογική φθορά των βασικών πρωταγωνιστών της δράσης της ΟΠ..
15,92€
Χωρίς ΦΠΑ:15,02€
Μετά από συστηματική μελέτη της βιβλιογραφίας σχετικά με την προσωπικότητα και την εποχή της δράσης και του κατατρεγμού του Οδυσσέα Ανδρούτσου, ενός από τους κορυφαίους στρατηγούς της Παλιγγενεσίας, ο συγγραφέας, εμπνευσμένος από την πιο συγκλονιστική εποχή του βίου του, τον παρουσιάζει σε μια φαντα..
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,79€
Ο Εμφύλιος 1941-1944 ανάμεσα στο ΚΚΕ/ΕΑΜ/ΕΛΑΣ και στις άλλες οργανώσεις, που αποκλήθηκαν με ένα όνομα Εθνικές οργανώσεις, έχει ως διακύβευμα το δημοκρατικό πολίτευμα της Ελλάδας και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Χωριά καίγονται, άνθρωποι σφάζονται ομαδικά με τον πιο άγριο τρόπο, ανθρώπινες υπάρ..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:8,02€
Ο Γεώργιος Κάρτερ, απετέλεσε ένα από τα επίλεκτα στελέχη τεχνοκρατών και επιστημόνων που επιστρατεύτηκαν από τις κυβερνήσεις του Γ. Παπαδοπούλου στην προσπάθεια τελευταίου να αναθέσει την ανασύνταξη της χώρας σε διακεκριμένους εκφραστές του ανανεωτικού πνεύματος της πολεμικής γενιάς του 1940-1949 πο..
19,08€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 16647 (1388 Σελ.)