ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Γενικά βιβλία

Η πυρπόληση και καταστροφή της Δομβραίνας, της Θίσβης και των Χωστίων από τους Γερμανούς κατέλειπε μια σελίδα γεμάτη δάκρυα, πόνο, αίμα και ξεριζωμό, που άφησε ανεξίτηλα τα ίχνη της στη συνείδηση των ανθρώπων που τη βίωσαν.Οι επίγονοί τους την ξαναβιώνουν σε κάθε επέτειο και οι μαρτυρίες που συγκέντ..
19,08€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Το παιδί είναι ένα ολοκληρωμένο άτομο που οφείλουμε να συντροφεύσουμε στο ταξίδι της αυτονομίας του και να σεβαστούμε την επιθυμία του να μάθει να κάνει πράγματα μόνο του. Το βιβλίο αυτό, ακολουθώντας τις βασικές παιδαγωγικές αρχές της Μαρίας Μοντεσσόρι, προτείνει ιδέες και δραστηριότητες με στόχο: ..
14,31€
Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
Εκατόν ένα χρόνια μετά τη μεγαλύτερη ταπείνωση του Ελληνισμού στη μακραίωνη ιστορία του, τη Μικρασιατική Καταστροφή, και τα ερωτήματα ως προς τους λόγους και τις αιτίες της δεν έχουν ακόμη απαντηθεί με σαφήνεια. Οι όποιες ερμηνείες έχουν δοθεί είναι ως επί το πλείστον προϊόντα μιας χρονίζουσας προπα..
13,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,74€
Το βιβλίο παρακολουθεί τα γεγονότα και προσπαθεί να δώσει συνοπτικά μια εικόνα της γεωπολιτικής κατάστασης σ’ εκείνη την περίοδο. Τα κεφάλαιά του προσεγγίζουν κυρίως τα εξής: Η ΕΣΣΔ, η οποία βγαίνει από το 20ο Συνέδριο και την αποκάλυψη της σταλινικής βαρβαρότητας από τον Νικήτα Χρουστσόφ. Η προεδρί..
10,49€
Χωρίς ΦΠΑ:9,90€
•"Είστε ακριβός!"•"Ρώτησα έναν φίλο που ξέρει!"•"Αυτά δεν είναι για εμάς..."Έχετε ακούσει κάποια από τις παραπάνω φράσεις; Τι σημαίνουν; Πώς τις αντιμετωπίζετε; Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερα εύστοχο και χιουμοριστικό τρόπο τις πιο κοινές φράσεις που ακούμε απ..
10,80€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
Η γνώση αναφέρεται ότι είναι διάχυτη και αυτό ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, από όποια οπτική γωνία και αν γίνει ο στοχασμός. Η μελέτη όμως θεωρεί αυτή την διάχυση ως σταγόνα στον ωκεανό.Πρόκειται δηλαδή για σοβαρή απώλεια και φυσικά αυτό δεν αφορά την εκ της παιδείας είτε της δια βίου τηλεοπτικής γ..
53,01€
Χωρίς ΦΠΑ:50,01€
Κατασκευαστής: ΕΑΡ
Γίνεται να μάθεις Ορθογραφία παίζοντας; Γίνεται να θυμάσαι κανόνες και εξαιρέσεις; Ένας έμπειρος εκπαιδευτικός μέσα από 45 μαθήματα μαθαίνει στα παιδιά Ορθογραφία, σαν να είναι παιχνιδάκι! Με απλούς, κατανοητούς κανόνες και ασκήσεις εμπέδωσης. Όλα δοκιμασμένα στη σχολική τάξη. Για παιδιά Δ΄, Ε..
14,40€
Χωρίς ΦΠΑ:13,58€
Στο βιβλίο μας Η Τέχνη της Στρατηγικής (Αθήνα, Δίαυλος, 2021), προσπαθήσαμε να συμπυκνώσουμε την ουσία της στρατηγικής σε πενήντα κανόνες, χρησιμοποιώντας παραδείγματα από τον πόλεμο, τη διπλωματία, την εσωτερική πολιτική, τις επιχειρήσεις αλλά και τον αθλητισμό και την καθημερινή ζωή. Στο παρόν προ..
14,31€
Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
Αρχετυπικοί μυθικοί ήρωες, αλλά και αθηναίοι πολίτες, γυναίκες, μέτοικοι, ξένοι, δούλοι, ανεβαίνουν στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου. Οι μοίρες τους διαπλέκονται μέσα σε έναν βίαιο κόσμο, καθώς αναζητούν εναγωνίως ασφάλεια, προστασία, χώρο και υπόσταση μέσα στη διαρκώς αυτορρυθμιζόμενη πόλιν. Οι άνθρωπ..
16,20€
Χωρίς ΦΠΑ:15,28€
Η αρχαία πυραμίδα του φαραώ Τουταγχαμέλ περιμένει κάποιον ν’ ανακαλύψει το τρομακτικό μυστικό της.Ο Μαρκ και η Φατιμά έχουν βρει τον τρόπο να μπουν στην πυραμίδα, αλλά θα μπορέσουν να βγουν ξανά και να γλιτώσουν από την κατάρα του φαραώ;Θα τους βοηθήσεις να βρουν τα κλειδιά και τους σωστούς συνδυασμ..
13,41€
Χωρίς ΦΠΑ:12,65€
Εδώ και αιώνες ο θησαυρός του πειρατή Ροζογένη κρύβεται στο Νησί των Νεκροκεφαλών.Ο Μαρκ και η Φατιμά αποφασίζουν να ακολουθήσουν τα ίχνη του. Θα καταφέρουν να δραπετεύσουν από το στοιχειωμένο νησί;Βοήθησέ τους να βρουν τα κλειδιά και τους μυστικούς συνδυασμούς για να διασχίσουν το νησί και να ξεφύ..
13,41€
Χωρίς ΦΠΑ:12,65€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 406 (34 Σελ.)