ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΔΙΟΠΤΡΑ

Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
20 κορίτσια με μεγάλα όνειρα, εκπληκτικά ταλέντα και απίστευτη δύναμη που έγιναν σπουδαίες γυναίκες! Ποιο ήταν το μυστικό αυτών των κοριτσιών; Έμαθαν να αφουγκράζονται τον εαυτό τους και να ακολουθούν το πάθος που είχαν κρυμμένο στην καρδιά τους. Έπειτα, επένδυσαν πολύ χρόνο και κόπο για να κ..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
Ένα χάος επικρατεί στη μετακομουνιστική Ουκρανία του 1993. Ληθαργικοί σοβιετικοί βετεράνοι του πολέμου και νεόπλουτοι επιχειρηματίες ακούν έναν Αμερικανό ιεροκήρυκα, από αυτούς που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στη μετασοβιετική επικράτεια. Στο Χάρκοβο, το αρχηγείο της κομουνιστικής νεολαίας έχει μετ..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,16€
Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
«Omdenken» είναι η ολλανδική τέχνη της Ανατρεπτικής Σκέψης, και ουσιαστικά σημαίνει να μετατρέπεις ένα πρόβλημα σε ευκαιρία. Αυτή η θετική και προσανατολισμένη σε λύσεις δημοφιλής θεωρία είναι η βάση της τεράστιας επιτυχίας του Berthold Gunster, συγγραφέα και ομιλητή με διεθνή επίδραση. Η κεντρική ι..
14,94€
Χωρίς ΦΠΑ:14,09€
Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
Γνωρίστε τους απίθανους δεινόσαυρους που ετοίμασαν για εσάς υπέροχα παιχνίδια, σελίδες ζωγραφικής, χαρτονένια σκηνικά και πολύχρωμα αυτοκόλλητα. Ταξιδέψτε στο νησί των δεινόσαυρων παρέα με τους φίλους σας και ζήστε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης!..
9,99€
Χωρίς ΦΠΑ:9,42€
Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
ΖΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Στα τριάντα πέντε του ο ειδικός της μακροζωίας Dr. Peter Attia ήταν κολυμβητής μεγάλων αποστάσεων που είχε διασχίσει θαλάσσια περάσματα όπως το Κανάλι της Καταλίνα. Όμως εντελώς ανέλπιστα θα διαπίστωνε ότι δεν είναι υγιής και ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πεθάνει πρ..
17,91€
Χωρίς ΦΠΑ:16,90€
Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΕΜΕΝΕΣ 24 ΩΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ; Ξεκάθαρα… ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ όταν είναι EKEI! – Θα κάνουμε ΠΑΡΤΙ με τον αδελφό μου και τον καλύτερό μας φίλο. – Θα φάμε πολλές ΠΙΤΣΕΣ, ΓΛΥΚΑ και ΠΟΠΚΟΡΝ. – Θα δούμε μαζί ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΥ. Είναι ένα τέλειο σχέδιο, αλλά το σκυλάκι μας ο Τίμπα..
11,97€
Χωρίς ΦΠΑ:11,29€
Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
Μετά από μια δεκαετία χωριστά, συναντιούνται τυχαία… και όλα είναι διαφορετικά. Η Μέισι Σόρενσεν έχει μια φιλόδοξη, αν και συναισθηματικά χλιαρή, ρουτίνα: σταθερή δουλειά με προοπτική, έναν ευκατάστατο αρραβωνιαστικό και τον γάμο των ονείρων της να πλησιά­ζει. Έχει οργανώσει τα πάντα ώστε να χωρούν ..
14,94€
Χωρίς ΦΠΑ:14,09€
Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
Δεν μπορούσα να συνεχίσω έτσι… Χωρίς διέξοδο, χωρίς μέλλον, με τον ψυχολογικό εκφοβισμό να με κατατρώει. Ο Λίβιο παρουσιάζει μια εργασία για την καύση βιβλίων από τους ναζί κατά τον Β/ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αναφέρεται στον Μάγκνους Χίρσφελντ, έναν Γερμανοεβραίο γιατρό που πάλεψε για την ισότητα των φύλω..
12,92€
Χωρίς ΦΠΑ:12,19€
Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ο Πούτιν έχει τόσο μεγάλη εμμονή με την Κριμαία, γιατί οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν προορισμένες να εξελιχθούν σε πλανητική υπερδύναμη ή γιατί η ισχύς της Κίνας συνεχίζει να εξαπλώνεται ολοένα και περισσότερο, τότε όλες οι απαντήσεις βρίσκονται εδώ. Η γεωγραφία θέτει όρ..
17,70€
Χωρίς ΦΠΑ:16,70€
Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
Από τον συγγραφέα του διεθνούς best seller «Ανάμεσα σε ηλίθιους». Σας έχει τύχει ποτέ να ξεκινήσετε τη μέρα γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία και μέσα σε μερικές στιγμές να αισθάνεστε λες και όλα τα θετικά σας συναισθήματα τα ρούφηξε μια μαύρη τρύπα; Tότε πολύ πιθανό να συναντήσατε ένα… ενεργειακό βαμ..
15,93€
Χωρίς ΦΠΑ:15,03€
Κατασκευαστής: ΔΙΟΠΤΡΑ
Ακόμα και το πιο μικρό ψέμα μπορεί να πάρει την πιο περίεργη τροπή… Η Καταλίνα Μαρτίν χρειάζεται απεγνωσμένα έναν σύντροφο για Το μικρό αθώο ψέμα της για τον υποτιθέμενο Αμερικανό φίλο της έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Και όλος της ο κύκλος ανυπομονεί να τον γνωρίσει… Εκείνη έχει μόλις τέσσερις εβδ..
16,92€
Χωρίς ΦΠΑ:15,96€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 138 (12 Σελ.)