ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΕΙΔΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Κατασκευαστής: BEPER
Σεσουάρ ταξιδιού με αναδιπλούμενη λαβή Beper 40.405Πλέον μπορείτε να στεγνώσετε, να χτενίσετε, να φορμάρετε τα μαλλιά σας, να διαμορφώσετε το στυλ σας και να τελειοποιήσετε το look σας, όπου κι αν βρίσκεστε με το Σεσουάρ ταξιδιού με αναδιπλούμενη λαβή της Beper 40.405. Είναι μικρό, ελαφρύ και πρακτι..
8,66€
Χωρίς ΦΠΑ:6,98€
Κατασκευαστής: BEPER
Θερμός 500ml, Beper BI.504Κρατήστε το ρόφημα ή τον καφέ σας ζεστό με το θερμός της Beper.Απολαύστε το ρόφημα σας ζεστό όλη την ήμερα και γλιτώστε από περιττά έξοδα και κρύο καφέ.Η τεράστια χωρητικότητα του εξασφαλίζει ότι δεν θα μείνετε από καφέ στην διάρκεια της ημέρας. Είναι κατασκευασμένο από ανο..
7,03€
Χωρίς ΦΠΑ:5,67€
Κατασκευαστής: BEPER
Ισοθερμικό Παγούρι - Θερμός από Ανοξείδωτο Κόκκινο Beper C102BOT002Αν αγαπάτε την άθληση, την περιπέτεια, την αδρεναλίνη, το camping, την πεζοπορία, την ορειβασία, τότε θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση του οργανισμού. Ιδίως τους θερινούς μήνες η αφυδάτωση είναι τόσο συχνή και επηρεάζει ..
5,15€
Χωρίς ΦΠΑ:4,15€
Κατασκευαστής: BEPER
Ισοθερμικό Παγούρι - Θερμός από Ανοξείδωτο Ατσάλι Πράσινο Beper C102BOT003Αν αγαπάτε την άθληση, την περιπέτεια, την αδρεναλίνη, το camping, την πεζοπορία, την ορειβασία, τότε θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση του οργανισμού. Ιδίως τους θερινούς μήνες η αφυδάτωση είναι τόσο συχνή και επη..
5,15€
Χωρίς ΦΠΑ:4,15€
Κατασκευαστής: BEPER
Ισοθερμικό Παγούρι - Θερμός από Ανοξείδωτο Ατσάλι Γαλάζιο Beper C102BOT004Αν αγαπάτε την άθληση, την περιπέτεια, την αδρεναλίνη, το camping, την πεζοπορία, την ορειβασία, τότε θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση του οργανισμού. Ιδίως τους θερινούς μήνες η αφυδάτωση είναι τόσο συχνή και επη..
5,15€
Χωρίς ΦΠΑ:4,15€
Κατασκευαστής: BEPER
Ηλεκτρική θερμαινόμενη ξύστρα πάγου Beper P201UTP002Καθαρίστε το παρμπρίζ και τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας από πάγο, βρωμιά και σκόνη με μία απλή κίνηση. Η Beper εφοδιάζει το οπλοστάσιο του αυτοκινήτου σας με την Ηλεκτρική ξύστρα πάγου που θα φανεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στις χειμερινές ..
9,44€
Χωρίς ΦΠΑ:7,61€
Κατασκευαστής: Berlinger Haus
Αθλητικό  παγούρι από ανοξείδωτο ατσάλι 540ml, Berlinger Haus Aspen Collection BH-7814Ένα θερμός που σας συντροφεύει ακόμα και στο γυμναστήριο! Χάρη στο ανθεκτικό του τοίχωμα θα διατηρήσει το ρόφημά σας κρύο για πολλές ώρες. Με το αθλητικό θερμός της Aspen Collection μπορείτε να απολαύσετε το νερό σ..
10,23€
Χωρίς ΦΠΑ:8,25€
Κατασκευαστής: Berlinger Haus
Αθλητικό παγούρι - θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι 540ml, Black Rose Collection Berlinger Haus BH-7758Ένα θερμός που σας συντροφεύει ακόμα και στο γυμναστήριο! Χάρη στο ανθεκτικό του τοίχωμα θα διατηρήσει το ρόφημά σας κρύο για πολλές ώρες. Με το αθλητικό θερμός της Black Rose Collection μπορείτε να απ..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: Berlinger Haus
Αθλητικό παγούρι - θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι 540ml, Metallic Line Aquamarine Edition Berlinger Haus BH-7755Ένα θερμός που σας συντροφεύει ακόμα και στο γυμναστήριο! Χάρη στο ανθεκτικό του τοίχωμα θα διατηρήσει το ρόφημά σας κρύο για πολλές ώρες. Με το αθλητικό θερμός της Aquamarine Edition μπορεί..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: Berlinger Haus
Αθλητικό παγούρι - θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι 540ml, Metallic Line Burgundy Edition Berlinger Haus BH-7751Ένα θερμός που σας συντροφεύει ακόμα και στο γυμναστήριο! Χάρη στο ανθεκτικό του τοίχωμα θα διατηρήσει το ρόφημά σας κρύο για πολλές ώρες. Με το αθλητικό θερμός της Burgundy Edition μπορείτε ν..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: Berlinger Haus
Αθλητικό παγούρι - θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι 540ml, Metallic Line Carbon Pro Edition Berlinger Haus BH-7753Ένα θερμός που σας συντροφεύει ακόμα και στο γυμναστήριο! Χάρη στο ανθεκτικό του τοίχωμα θα διατηρήσει το ρόφημά σας κρύο για πολλές ώρες. Με το αθλητικό θερμός της Carbon Pro Edition μπορεί..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Κατασκευαστής: Berlinger Haus
Αθλητικό παγούρι - θερμός από ανοξείδωτο ατσάλι 540ml, Metallic Line Rose Gold Edition Berlinger Haus BH-7754Ένα θερμός που σας συντροφεύει ακόμα και στο γυμναστήριο! Χάρη στο ανθεκτικό του τοίχωμα θα διατηρήσει το ρόφημά σας κρύο για πολλές ώρες. Με το αθλητικό θερμός της Rose Gold Edition μπορείτε..
12,95€
Χωρίς ΦΠΑ:10,44€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)