ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ - ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

Κατασκευαστής: Brennenstuhl
Ανιχνευτής καπνού με φωτοηλεκτρικό ανιχνευτή πιστοποιημένος σύμφωνα με την οδηγία EN 14604 Λειτουργία οπτικής ένδειξης , με κουμπί δοκιμής (test) Διαπεραστικός συναγερμός – 85dΒ Προειδοποιητικός ήχος όταν η μπαταρία είναι έτοιμη να τελειώσει 9V μπαταρία (συμπεριλαμβάνεται) Περιέχει τα απαραίτητα υλι..
12,05€
Χωρίς ΦΠΑ:9,72€
Κατασκευαστής: Chuango
Ενσωματωμένη κεραία Ένδειξη led για χαμηλή μπαταρία Αμφίδρομη επικοινωνία (G5) Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας Περιοχή κάλυψης: 8m/110° Εμβέλεια: 80m Ανιχνευτής ζώων ≤25Kgs Προστασία από παραποιήσεις σήματος Λειτουργεί με: 2 μπαταρίες AA 1.5V LR6 Περιέχονται: 1 ασύρματος ανιχνευτής PIR, 1 στήριγμα, 2 μ..
30,27€
Χωρίς ΦΠΑ:24,41€
Κατασκευαστής: OLYMPIA
Αισθητήρας κίνησης υπερύθρων με συναγερμό και 2 τηλεχειριστήρια για την ενεργοποίησή του. Ιδανικό για γραφεία, γκαράζ και καταστήματα. Ο συναγερμός χτυπάει όταν ανιχνεύσει κίνηση στο χώρο όταν το ενεργοποιήσετε. Αισθητήρας με υπέρυθρες (Pir Sensor) για συναγερμό Χρησιμοποιήστε τον για συναγε..
12,34€
Χωρίς ΦΠΑ:9,96€
Κατασκευαστής: OLYMPIA
Ανιχνευτής μονοξειδίου άνθρακα που σας ειδοποιεί με ηχητικό και οπτικό συναγερμό με LED. Διαθέτει ηλεκτροχημικό αισθητήρα τύπου FIGARO που καλύπτει 20 τετραγωνικά μέτρα. Λειτουργεί με μπαταρίες και σας ειδοποιεί όταν αυτές τελειώνουν για να τις αντικαταστήσετε. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα εκτελεί έ..
40,65€
Χωρίς ΦΠΑ:32,78€
Κατασκευαστής: OLYMPIA
Ανιχνευτής μονοξειδίου άνθρακα και καπνού που σας ειδοποιεί με ηχητικό και οπτικό συναγερμό με LED. Διαθέτει ηλεκτροχημικό και φωτοηλεκτρικό αισθητήρα που καλύπτει 40 τετραγωνικά μέτρα. Λειτουργεί με μπαταρίες και σας ειδοποιεί όταν αυτές τελειώνουν για να τις αντικαταστήσετε. Ανά τακτά χρονικά διασ..
64,48€
Χωρίς ΦΠΑ:52,00€
Κατασκευαστής: OLYMPIA
Ανιχνευτής καπνού που λειτουργεί με μπαταρία για να σας ειδοποιεί με ήχο και φως σε περίπτωση που υπάρχει καπνός στο χώρο. Είναι πολύ μικρός σε μέγεθος και η μπαταρία του είναι κατασκευασμένη από τη Varta με αυτονομία έως και 10 χρόνια. Ο φωτοηλεκτρικός αισθητήρας είναι πολύ ευαίσθητος και ανιχνεύει..
30,67€
Χωρίς ΦΠΑ:24,73€
Κατασκευαστής: OLYMPIA
Συναγερμός στοπ πόρτας ιδανικός για πόρτες γραφείων, ξενοδοχείων, τροχόσπιτων κ.α.. Ο συναγερμός ηχεί μόλις κάποιος ανοίξει την πόρτα και πιεστεί ο διακόπτης με αποτέλεσμα να αποτρέπει οποιονδήποτε θέλει να μπει στο χώρο. Ευαισθησία 3 επιπέδων Ένταση σειρήνας 100 dB Διακόπτης on / off Εύκο..
9,91€
Χωρίς ΦΠΑ:7,99€
Κατασκευαστής: OLYMPIA
Προσομοιώνει τη λειτουργία μια τηλεόρασης (tv-simulator) και αποτρέπει τους διαρρήκτες να κάνουν στόχο το χώρο σας, μιας και φαίνεται ότι υπάρχει κάποιος μέσα. Λειτουργεί με πολύχρωμα LED για χαμηλή κατανάλωση ρεύματος τα οποία προσομοιώνουν το χρώμα μια ανοιχτής τηλεόρασης, ανιχνεύει πότε νυχτώνει ..
22,98€
Χωρίς ΦΠΑ:18,53€
Κατασκευαστής: OLYMPIA
Συναγερμός θραύσης τζαμιών πόρτας που ενεργοποιείται από τον κραδασμό. Διαθέτει και δυνατή σειρήνα για ειδοποίηση και είναι ασύρματος και αυτόνομος. Σετ των δυο συναγερμών για να ασφαλίσετε το σπίτι σας εύκολα και γρήγορα. Συναγερμός θραύσης τζαμιών Χρησιμοποιήστε το για συναγερμό στα παράθυ..
7,38€
Χωρίς ΦΠΑ:5,95€
Κατασκευαστής: OLYMPIA
Φως με τηλεχειρισμό που μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο. Ελέγχεται από μακρυά με τηλεχειριστήριο και φωτίζει το χώρο που θέλετε με 5 δυνατά LED. Λειτουργεί με μπαταρίες για να τοποθετείτε όπου το χρειάζεστε. 16 δυνατά LED Λειτουργίες: πάντα ανοιχτό, κλειστό, έλεγχος από το τηλεχειριστήριο Το φ..
6,84€
Χωρίς ΦΠΑ:5,51€
Κατασκευαστής: OLYMPIA
Συναγερμός νερού, αυτόνομος με εύκολη εγκατάσταση. Διαθέτει δυνατή σειρήνα για ειδοποίηση σε περίπτωση διαρροής νερού. Ανιχνευτής διαρροής νερού Ειδοποιεί με σειρήνα σε περίπτωση ανίχνευσης νερού Ένταση σειρήνας: 93 dB* / 85,2 dB(A)** Ειδοποιεί ακόμα και με μικρή ποσότητα νερού Λειτουργεί..
15,30€
Χωρίς ΦΠΑ:12,34€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)