ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Για το παιδί

Κατασκευαστής: Alcatel
2,8'' έγχρωμη οθόνη QVGA Περιστρεφόμενη κάμερα Ρυθμιζόμενη φωτεινότητα Μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας Λειτουργία VOX για τον περιορισμό των εκπομπών των κυμάτων. Ηχητική και οπτική παρακολούθηση του μωρού Ηχητική ειδοποίηση Ένδειξη θερμοκρασίας του δωματίου του μωρού στη μονάδα του γονέα Συναγερμός θε..
173,41€
Χωρίς ΦΠΑ:139,85€
Κατασκευαστής: Brennenstuhl
Εύκολη τοποθέτηση και εξαγωγή με την  βοήθεια της πρίζας..
2,52€
Χωρίς ΦΠΑ:2,03€
Κατασκευαστής: Brennenstuhl
LED με επαρκή φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας Πολύ μικρή κατανάλωση Mε αισθητήρα φωτός Απαλός φωτισμός..
6,86€
Χωρίς ΦΠΑ:5,53€
Κατασκευαστής: Brennenstuhl
Φωτάκι νυκτός με διακόπτη ON/OFF και 1 LED Χαμηλή κατανάλωση, 0.4W 1.5 Lumens Χρώμα: λευκό Διαστάσεις: 53 X 53 X 50 mm..
6,86€
Χωρίς ΦΠΑ:5,53€
Κατασκευαστής: HEITECH
Σετ με 4 ψαράκια με LED για το μπάνιο και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα. Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέ Συμπεριλαμβάνονται  μπαταρίες ..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:4,68€
Κατασκευαστής: HEITECH
Σετ με 4 βατραχάκια με LED για το μπάνιο και εξωτερικούς χώρους. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα. Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέ Συμπεριλαμβάνονται  μπαταρί..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:4,68€
Κατασκευαστής: HEITECH
Σετ με 4 παπάκια με LED για το μπάνιο. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα. Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέ Ασφαλές για τα παιδιά Συμπεριλαμβάνονται 4 μπαταρί..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:4,68€
Κατασκευαστής: HEITECH
Σετ με 3 καραβάκια με LED για το μπάνιο. Επιπλέουν και με την επαφή τους με το νερό αναβοσβήνουν και αλλάζουν χρώματα. Ασφαλές για παιδιά και κατάλληλο για εξωτερικούς χώρους και μπανιέρα. Με την επαφή στο νερό, παράγονται πολύχρωμα εφέ Ασφαλές για τα παιδιά Συμπεριλαμβάνονται 3 μπατα..
5,80€
Χωρίς ΦΠΑ:4,68€
Κατασκευαστής: HEITECH
Φωτάκι νυκτός σκυλάκι που αλλάζει απαλά χρώματα από μαλακό πλαστικό. Αυτόματη και απαλή αλλαγή χρωμάτων Οικονομικός φωτισμός με LED Λειτουργεί με 3 ΑΑΑ μπαταρίες (περιλαμβάνονται) Διακόπτης On/Off Ασφαλές για τα παιδιά Για εσωτερικό χώρο Διαστάσεις: 20 x 15 x 16 εκ. Υλικό..
8,44€
Χωρίς ΦΠΑ:6,81€
Κατασκευαστής: HEITECH
Φωτάκι νυκτός γατάκι που αλλάζει απαλά χρώματα από μαλακό πλαστικό. Αυτόματη και απαλή αλλαγή χρωμάτων Οικονομικός φωτισμός με LED Λειτουργεί με 3 ΑΑΑ μπαταρίες (περιλαμβάνονται) Διακόπτης On/Off Ασφαλές για τα παιδιά Για εσωτερικό χώρο Διαστάσεις: 20 x 14 x 14 εκ. Υλικό:..
8,44€
Χωρίς ΦΠΑ:6,81€
Κατασκευαστής: HEITECH
LED εξοικονόμησης ενέργειας Αυτόματη αλλαγή χρώματος φωτισμού 0.1W Υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό περίβλημα Χρώμα: λευκό..
2,99€
Χωρίς ΦΠΑ:2,41€
Κατασκευαστής: HEITECH
LED εξοικονόμησης ενέργειας Αισθητήρας φωτεινότητας Αυτόματη ενεργοποίηση όταν πέσει το σκοτάδι Περιστροφή 360° 0.1W Υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό περίβλημα Χρώμα: λευκό..
3,61€
Χωρίς ΦΠΑ:2,91€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 38 (4 Σελ.)