ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ

Buzzer - Συλλεκτική έκδοση (14306)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Ηλεκτρονικό Επιτραπέζιο Buzzer που μιλάει!Το buzzer είναι ο διοργανωτής του παιχνιδιού! Εκφωνεί τις ερωτήσεις, δίνει απαντήσεις, κρατάει χρόνο και σκορ, ανακοινώνει τους νικητές!ΤΑ ΛΕΕΙ!• Με 4 Παιχνίδια!• Πρόσωπο – Ζώο – Πράγμα!• Ερωτήσεις κουίζ!• Μάντεψε τη λέξη!• Πες τη λίστα!Περιεχόμενα:&nbs..
15,80€
Χωρίς ΦΠΑ:12,74€
Buzzer Junior (14305)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Ηλεκτρονικό επιτραπέζιο για όλη την οικογένεια!Διαλέξτε ένα από τα 5 αγαπημένα σας παιχνίδια!ΟΝΟΜΑ – ΖΩΟ – ΠΡΑΓΜΑΠάρτε μπλοκ και μολύβιακαι θυμηθείτε τα παλιά! Μπορείτε να γράψετε ένα ζώο, φαγητό, πράγμα, που να ξεκινούν από «Κ», πριν τελειώσει ο χρόνος; Σκεφτείτε τις πιο πρωτότυπες λέξεις και κερδί..
17,80€
Χωρίς ΦΠΑ:14,35€
Hellas Trivia με Buzzer (14503)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Ηλεκτρονικό επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσεων με BUZZER που μιλάει και χρώμα Ελλάδας!Το Buzzer είναι ο «διοργανωτής» του παιχνιδιού:Εκφωνεί 500 ερωτήσεις, δίνει τις σωστές απαντήσεις, κρατάει χρόνο.Ο πιο γρήγορος κερδίζει!500 Ερωτήσεις – 2 Επίπεδα Δυσκολίας!• Πολιτισμός• Ιστορία• Αθλητισμός• Γλωσσολ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,98€
Αισθήσεις με Buzzer (14515)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ με ηλεκτρονικό μουσικό κουμπί … άκου, ψηλάφησε, δες, κέρδισε!Οι ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ είναι ένα ηλεκτρονικό, επιτραπέζιο παιχνίδι προσχολικής ηλικίας. Έχει απλούς κανόνες και ευχάριστη εκφώνηση που διασκεδάζει και εκπαιδεύει τα παιδιά.Ενισχύει:– Παρατηρητικότητα– Συντονισμό αισθήσεων (όραση, ακοή, αφή..
10,30€
Χωρίς ΦΠΑ:8,31€
Εγκυκλοπαίδεια με Buzzer (14510)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ με ηλεκτρονικό μουσικό κουμπί … άκου, ψάξε, κέρδισε!Η ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ είναι ένα ηλεκτρονικό, επιτραπέζιο παιχνίδι προσχολικής ηλικίας. Έχει απλούς κανόνες και ευχάριστη εκφώνηση που διασκεδάζει και εκπαιδεύει τα παιδιά.Ενισχύει:– Παρατηρητικότητα– Οπτικο-κινητικό συντονισμό– Ταχύτητα– ..
10,30€
Χωρίς ΦΠΑ:8,31€
Επιτραπέζιο Total Mania (5050)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Το κλασικό, αγαπημένο παιχνίδι που απαιτεί όλες σας τις δεξιότητες!Πρέπει να σκιτσάρετε, να μιμηθείτε, να τραγουδήσετε, να μαντέψετε λέξεις, να περιγράψετε, να κάνετε γλυπτική με πλαστελίνη, να παίξετε παντομίμα!Η συσκευασία περιλαμβάνει:ΤαμπλόΠλαστελίνηΜπλοκάκι & μολύβιΖάρι & πιόνιαΚλε..
18,00€
Χωρίς ΦΠΑ:14,52€
Επιτραπέζιο Total Mania Junior (14311)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Το αγαπημένο TOTAL MANIA τώρα και σε έκδοση Junior! Το παιχνίδι που απαιτεί όλες σας τις δεξιότητες!Πρέπει να σκιτσάρετε, να μιμηθείτε, να τραγουδήσετε, να μαντέψετε λέξεις, να περιγράψετε, να κάνετε γλυπτική με πλαστελίνη, να παίξετε παντομίμα!Η συσκευασία περιλαμβάνει:Ταμπλό & πλαστελίνηΖάρι, ..
8,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,94€
Επιτραπέζιο Total Mania New Edition (5051)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Καινούργιο και ανανεωμένο…TOTAL MANIA New Edition! Το παιχνίδι που απαιτεί όλες σας τις δεξιότητες! Πρέπει να μιμηθείτε, να τραγουδήσετε, να μαντέψετε λέξεις, να περιγράψετε, να παίξετε παντομίμα, να απαντήσετε σε ερωτήσεις γνώσεων, να διαλέξετε θάρρος ή αλήθεια.Πόσο ικανός είστε να ζωγραφίσετε..
12,50€
Χωρίς ΦΠΑ:10,08€
Επιτραπέζιο Yoga (14312)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Η YOGA είναι ένα οικογενειακό επιτραπέζιοπαιχνίδι που θα σας κάνει να σηκωθείτε από τους καναπέδες και να ασκηθείτε ομαδικά, μικροί και μεγάλοι!66 κάρτες με στάσεις γιόγκα!44 κάρτες με ερωτήσεις για το περιβάλλον, την διατροφή και το σώμα μας!..
8,50€
Χωρίς ΦΠΑ:6,85€
Επιτραπέζιο Δεξιότητες με Ηλεκτρονικό buzzer (14705)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Αντίληψη, Γραφή, Σχεδιασμός, Λεπτή Κίνηση!Οι ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ είναι ένα ηλεκτρονικό, επιτραπέζιο παιχνίδι προσχολικής ηλικίας. Έχει απλούς κανόνες και ευχάριστη εκφώνηση, που διασκεδάζει και εκπαιδεύει τα παιδιά. Διάλεξε ταμπλό παιχνιδιού, άκουσε την αποστολή του buzzer, κύκλωσε, σημάδ..
8,70€
Χωρίς ΦΠΑ:7,02€
Επιτραπέζιο Κυβομυθίες (14301)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Ρίξε τα ΖΑΡΙΑ – φτιάξε τη δική σου αστεία ΙΣΤΟΡΙΑ!Οι Κυβομυθίες είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αφήγησης και λέξεων. Είναι απλό, γρήγορο και παίζεται παντού. Απαιτεί φαντασία και χιούμορ. Ιδανικό για παρέες κάθε ηλικίας.Ειδικά για τα παιδιά, αποτελεί μία καλή εκπαιδευτική δραστηριότητα για την ανάπ..
7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:6,21€
Επιτραπέζιο Λέξεις - Συλλαβές  (14201)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Οι ΛΕΞΕΙΣ είναι ένα παιχνίδι-βοήθημα για παιδιά νηπιαγωγείου, Α’ και Β’ Δημοτικού. Περιλαμβάνει 3 πίνακες με σπιράλ σελίδες, που τα παιδιά θα πρέπει να βάλουν στη σωστή σειρά ώστε να σχηματιστεί μία ολοκληρωμένη λέξη. Μαθαίνει:• Πρώτες λέξεις για το νηπιαγωγείο.• Ανάγνωση.• Ορθογραφία..
9,80€
Χωρίς ΦΠΑ:7,90€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 25 (3 Σελ.)