ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ-ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΑ

Edu-Pad Γεωγραφία Ελλάδα (15602)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Επιτραπέζιο Edu-Pad Γεωγραφία Ελλάδα.Ηλεκτρονική ταμπλέτα αφής με 6 εκπαιδευτικές δραστηριότητες: Χάρτης της Ελλάδας, Τα Ζώα της Γης, Το Ηλιακό Σύστημα, Ακρόπολη, Οι Λαοί της Γης, Τα Μεγαλύτερα της Γης! Με διασκεδαστικά παιχνίδια ερωτήσεων και λέξεις στα Αγγλικά!Περιλαμβάνει:Ηλεκτρονική ταμπλέτα6 εκ..
11,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,60€
Robodog (14457)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Ρομπότ προσχολικής ηλικίας που μιλάει ελληνικά και περπατά με το τηλεχειριστήριο.5 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:4 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!• Ο σκύλος θυρωρός.• Ο ανθρωπάκος και η αχλαδιά.• Το θαρραλέο ποντικάκι.• Η ερμίνα και ο λαγός.5 ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ!• Τα τρία κουταβάκια.• Happy Birthday στα κου..
15,80€
Χωρίς ΦΠΑ:12,74€
Εκπαιδευτικό Ρολόι με Οθόνη που Μιλάει (15300)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Γεια σου! Είμαι ο Άκης ο Ρολογάκης! Θες να ωρομάθουμε να ωρολέμε την ώρα; Κούνησε του δείκτες μου!O Άκης Ρολογάκης μαθαίνει την ώρα και τα λεπτά με τη βοήθεια LCD οθόνης και για την ψηφιακή ώρα!Διαθέτει ακόμη παιχνίδι κουίζ: «ΤΙΤ ΤΑΚ! Τι ώρα είναι;»Κάθε πεντάλεπτο και μία δραστηριότητα!Καλ..
18,75€
Χωρίς ΦΠΑ:15,12€
Μικρόφωνο Karaoke (18000)
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: IDEA
Μικρόφωνο – Karaoke για παιδιά προσχολικής ηλικίας, με προεγκατεστημένα τραγούδια της παιδικής χορωδίας Σπύρου Λάμπρου.Περιλαμβάνει:19 τραγούδια σε δύο εκτελέσεις: 10 τραγούδια με φωνή (χορωδία) και 9 τραγούδια ορχηστρικά – karaoke:– Η πεταλούδα– Το ελάφι– Η γίδα– Χαρωπά τα δυο μου χέρια– Τα ψέματα–..
7,80€
Χωρίς ΦΠΑ:6,29€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)