ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΑΣΕΠ

Περιέχει (σύμφωνα με τη νέα εξεταστέα ύλη):_x000D_ - Τις τρεις θεματικές ενότητες της ιστορίας_x000D_ Α΄ θεματική ενότητα: Ο ελληνικός κόσμος από το τέλος των Περσικών Πολέμων (479 π.Χ.) έως το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (323 π.Χ.)_x000D_ Β΄ θεματική ενότητα: Οι σχέσεις Βυζαντίου και Δύσης από τη..
34,32€
Χωρίς ΦΠΑ:32,38€
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πρότυπο οδηγό επιτυχίας για τους υποψήφιους σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Η ύλη του καλύπτει τις βασικές γνώσεις της γραμματικής, του λεξιλογίου, των κειμένων κατανόησης και της αναγνωστικής ικανότητας της αγγλικής γλώσσας. Η δομή και η «λογική» που ακολουθείται είναι βασι..
20,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,77€
Το ανά χείρας κείμενο, ενημερωμένο και διευρυμένο, συγκριτικά με όλα τα ανάλογα βιβλία ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ που κυκλοφορούν, είναι γραμμένο και προορίζεται για εκείνους που φιλοδοξούν να μετάσχουν σε δημόσιους διαγωνισμούς, και κυρίως για όλους εκείνους που προετοιμάζονται για να δώσουν εξετάσεις σ..
34,32€
Χωρίς ΦΠΑ:32,38€
Το βοήθημα αυτό απευθύνεται στους υποψήφιους τους διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα στους πτυχιούχους φυσικούς. Περιλαμβάνει δηλαδή την ύλη και κινείται στο επίπεδο του κυρίου μαθήματος ειδικότητας. Η ύλη που περιλαμβάνεται αντιστοιχεί στο διαγωνισμό του 2005. Ο κύριος κορμός που παρόντ..
18,10€
Χωρίς ΦΠΑ:17,07€
Τα κεφάλαια του βιβλίου αναφέρονται στις βασικές λογικο-μαθηματικές και χωρικές δεξιότητες. Συγκεκριμένα αναλύονται χαρακτηριστικά θέματα για: 1) Τη δεξιότητα της αναγνώρισης μίας κανονικότητας η οποία ικανότητα αναφέρεται και ως επαγωγικός συλλογισμός. 2) Τον αναλογικό συλλογισμό και την γραμμι..
24,76€
Χωρίς ΦΠΑ:23,36€
Το παρόν βιβλίο έχει ως στόχο να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο διαγωνισμό των εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π. Ύλη δεν υπάρχει στη γενική διδακτική. Στο έργο αυτό έχει γίνει προσπάθεια να προσφερθεί στον αναγνώστη ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών καθώς και κίνητρα για περαιτέρω έρευνα στο ..
19,05€
Χωρίς ΦΠΑ:17,97€
Το εγχειρίδιο αυτό απευθύνεται κυρίως στους υποψήφιους των διαγωνισμών του δημοσίου στην πρακτική αριθμητική (διαγωνισμοί ΑΣΕΠ, Τραπεζών κλπ.). Επίσης, είναι χρήσιμο και σε μαθητές και καθηγητές γυμνασίου, καθώς και σε όσους έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μαθηματικά και θέλουν να εξασκήσουν το μυ..
16,43€
Χωρίς ΦΠΑ:15,50€
Προκειμένου το ελληνικό δημόσιο να προσλάβει ευέλικτους υπαλλήλους, με ώριμο τρόπο σκέψης, με γνώση της πραγματικότητας και όχι απαραίτητα εκείνους που έχουν μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου ή πτυχίου, μαζί με τα άλλα προβλεπόμενα τυπικά προσόντα, οι Υποψήφιοι θα εξετάζονται, με τη Μέθοδο των Πολλαπλών ..
60,57€
Χωρίς ΦΠΑ:57,14€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)