ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Θρησκεία

"Μαζευτήκαμε σχεδόν όλοι. Ο παπαΣίμων στο κρεββάτι των ασθενών, στο νοσοκομείο, και του διαβάζαμε την Ακολουθία εις ψυχορραγούντα. Κύριε, Ιησού Χριστέ, ανάπαυσον τον δούλον σου Σίμωνα ιερομόναχον, σε κάθε τροπάριο, και αυτός έκαμνε τον σταυρό του. Τελείωσαν τα τροπάρια, διάβασε ο παπαΘανάσης και την..
7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
[...] Όσα θα ακολουθήσουν είναι κατάθεση μιας προσωπικής μαρτυρίας για τον Γέροντα Σωφρόνιο, ή καλύτερα είναι μια προσεκτική και πνευματική προσέγγιση στην μεγάλη πατερική μορφή του Γέροντα Σωφρονίου._x000D_ _x000D_ Στο πρώτο μέρος του βιβλίου γίνεται προσπάθεια να παρουσιασθή η μεγάλη μορφή του Γέρ..
20,19€
Χωρίς ΦΠΑ:19,05€
Το πρώτο βιβλίο της σειράς "Ορθόδοξο Χριστιανόπουλο" με τίτλο "10 Μικροί Θησαυροί Ορθοδοξίας" είναι ένα βιβλίο με τα βασικά στοιχεία και συνήθειες της πίστης μας που τα γνωρίζει, ή πρέπει να τα γνωρίζει κάθε καλός χριστιανός, από την μικρή του ηλικία._x000D_ _x000D_ Σε μια εποχή που τα θρησκευτικά ε..
6,68€
Χωρίς ΦΠΑ:6,30€
Απευθύνεται σε μεγάλους/μεγάλες εφήβους, που πηγαίνουν στο σχολείο, φοιτούν ή σπουδάζουν, και σε νέους/νέες ενήλικες, αλλά και σε κάθε νεοεισερχόμενο/νεοεισερχόμενη στην "Οδό του Κυρίου"._x000D_ Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει τους δρόμους ενός έτους. Κάθε δρόμος είναι μία πορεία στον δρόμο του Θεού, δη..
19,05€
Χωρίς ΦΠΑ:17,97€
Elder Porphyrios of Kavsokalyvia (1906-1991), who was formally glorified as a saint by the Holy Synod of the Ecumenical Patriarchate in November 2013, has long been acknowledged and recognized as a luminary and spiritual guide with the special grace of 'clear sight'. His life was particularly remark..
3,79€
Χωρίς ΦΠΑ:3,58€
The union of the churches is one of the crucial issues of our time. Yet it is often forgotten that any discussion about it must begin with an understanding of what the Church itself is. Before one can talk of healing the schism, one must know what lies at its root. This book focuses on such central ..
8,70€
Χωρίς ΦΠΑ:8,20€
- Άραγε η Μαρία η Μαγδαληνή παντρεύτηκε τον Ιησού;_x000D_ - Και μάλιστα απέκτησαν παιδιά, τα οποία έπειτα ενώθηκαν διαμέσου επιγαμίας με κάποια Γαλλική βασιλική οικογένεια;_x000D_ - Έκρυψε, τάχα, η εκκλησία αυτή την αλήθεια, για αιώνες;_x000D_ _x000D_ Ο Dan Brown, στο βιβλίο του "Ο Κώδικας Da Vinci"..
6,06€
Χωρίς ΦΠΑ:5,71€
Ο μεσσιανισμός, γέννημα και θρέμμα της Βίβλου, πήρε ποικίλες μορφές στην ιστορία, πολλές φορές αντιφερόμενες μεταξύ τους, διαπότισε την ευρωπαϊκή σκέψη και επηρέασε καθοριστικά, συχνά με τραγικό τρόπο, την ευρωπαϊκή ιστορία. Ο Άρτος Ζωής, στην προσπάθειά του να φέρει τη Βίβλο στον δημόσιο χώρο της σ..
23,70€
Χωρίς ΦΠΑ:22,35€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 1504 (126 Σελ.)