ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ημερολόγια

Αυτό το ημερολόγιο ευελπιστεί και επιθυμεί να σε συνοδεύσει σε αυτό που σου συμβαίνει. Είναι ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο που θα προσπαθήσει να ρίξει φως στο σκοτάδι να σου συμπαρασταθεί στις δύσκολες μέρες που περνάς αυτό τον καιρό. Θα σε παροτρύνει να μιλάς, να γράφεις γι' αυτά που συμβαίνουν μέσα σου..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,29€
Το επιτραπέζιο ημερολόγιο Α2 είναι συνοπτικό συναξάρι. Στην εισαγωγή περιέχονται κείμενα για την Αγιότητα και τις σχέσεις μας με τους Αγίους. Περιέχει πλήρες εορτολόγιο, βίους και εικόνες Αγίων για κάθε ημέρα, νηστείες και αγιογραφικά αναγνώσματα. Δυνατότητα εκτύπωσης τίτλου και ένθετου. Συσκευασία ..
13,25€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Ο μικρός ημερήσιος ημεροδείκτης για τον τοίχο περιέχει στην α΄ όψη εορτολόγιο, νηστείες και αγιογραφικά αναγνώσματα. Στην β’ όψη αναγράφονται πατερικά κείμενα...
1,86€
Χωρίς ΦΠΑ:1,50€
Τα «Ουράνια Μηνύματα» είναι συγκερασμένη πείρα και γνώση σοφών ανθρώπων. Όχι καθώς την νομίζει ο κόσμος. Δεν είναι η σοφία των βιβλίων. Είναι το καταστάλαγμα της ζωής εκείνων που κράτησαν ανυψωμένες τις κεραίες της ψυχής τους και συνέλαβαν τα μηνύματα του Ουρανού. Τα πέρασαν από την καρδιά τους και ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,72€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)