ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ημερολόγια

Το επιτραπέζιο ημερολόγιο Α2 είναι συνοπτικό συναξάρι. Στην εισαγωγή περιέχονται κείμενα για την Αγιότητα και τις σχέσεις μας με τους Αγίους. Περιέχει πλήρες εορτολόγιο, βίους και εικόνες Αγίων για κάθε ημέρα, νηστείες και αγιογραφικά αναγνώσματα. Δυνατότητα εκτύπωσης τίτλου και ένθετου. Συσκευασία ..
13,25€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο «ημερολόγιο» για τη μητρότητα από τη βραβευμένη αγγλίδα εικονογράφο Polly Dunbar: με χιούμορ, ειλικρίνεια και τρυφερότητα αποτυπώνει τη χαρά αλλά και την κούραση και την αγωνία που νιώθει κάθε μητέρα καθώς το παιδί της μεγαλώνει. «Γράφω και εικονογραφώ παιδικά βιβλία α..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Ο μικρός ημερήσιος ημεροδείκτης για τον τοίχο περιέχει στην α΄ όψη εορτολόγιο, νηστείες και αγιογραφικά αναγνώσματα. Στην β’ όψη αναγράφονται πατερικά κείμενα...
0,72€
Χωρίς ΦΠΑ:0,58€
Τι είναι η ευτυχία; Δικαίωμα ή χρέος;Μήπως είναι η εναρμόνιση με τον εαυτό μας; Η ικανότητα να ζούμε την κάθε μας στιγμή; Η ωριμότητα να ανακαλύπτουμε τη χαρά μέσα στη δυστυχία; Ποια η σχέση της με την προσφορά ή τη δημιουργία;Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απασχόλησαν κατά καιρούς όλα τα μεγάλα πνεύ..
10,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Τα «Ουράνια Μηνύματα» είναι συγκερασμένη πείρα και γνώση σοφών ανθρώπων. Όχι καθώς την νομίζει ο κόσμος. Δεν είναι η σοφία των βιβλίων. Είναι το καταστάλαγμα της ζωής εκείνων που κράτησαν ανυψωμένες τις κεραίες της ψυχής τους και συνέλαβαν τα μηνύματα του Ουρανού. Τα πέρασαν από την καρδιά τους και ..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,72€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)