ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ημερολόγια

Αυτό το ημερολόγιο ευελπιστεί και επιθυμεί να σε συνοδεύσει σε αυτό που σου συμβαίνει. Είναι ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο που θα προσπαθήσει να ρίξει φως στο σκοτάδι να σου συμπαρασταθεί στις δύσκολες μέρες που περνάς αυτό τον καιρό. Θα σε παροτρύνει να μιλάς, να γράφεις γι' αυτά που συμβαίνουν μέσα σου..
10,90€
Χωρίς ΦΠΑ:10,29€
Θυμάμαι την υπέροχη στιγμήμπροστά μου πρόβαλες εσύσαν φευγαλέο όραμα, σαν πνεύμααγνής καθάριας ομορφιάς.Στης θλίψης μου τ’ ανέλπιδο μαρτύριο,στης αγωνίας μου τη μάταιη σπουδήπολύ καιρό αντηχούσε η φωνή σουκι ονειρευόμουν την ωραία σου μορφή.Τα χρόνια περνούσανη θύελλα των παθών σκόρπισετα πρώτα όνει..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
Ένα πρωτότυπο εικονογραφημένο «ημερολόγιο» για τη μητρότητα από τη βραβευμένη αγγλίδα εικονογράφο Polly Dunbar: με χιούμορ, ειλικρίνεια και τρυφερότητα αποτυπώνει τη χαρά αλλά και την κούραση και την αγωνία που νιώθει κάθε μητέρα καθώς το παιδί της μεγαλώνει.«Γράφω και εικονογραφώ παιδικά βιβλία από..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,16€
Ο μικρός ημερήσιος ημεροδείκτης για τον τοίχο περιέχει στην α΄ όψη εορτολόγιο, νηστείες και αγιογραφικά αναγνώσματα. Στην β’ όψη αναγράφονται πατερικά κείμενα...
0,69€
Χωρίς ΦΠΑ:0,55€
Ο κλασικός ημεροδείκτης γραφείου...
2,05€
Χωρίς ΦΠΑ:1,65€
Το ημερολόγιο αυτό αποτελεί μια μικρή συνεισφορά για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Στις σελίδες του απεικονίζονται πρωταγωνιστές του Αγώνα για την Εθνική Ανεξαρτησία σε σύγχρονη απόδοση εμπνευσμένη από γκραβούρες και πίνακες της εποχής. Βιογραφικά στοιχεία και κεί..
9,54€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
Το παλιό, αγαπημένο Αλφαβητάριο, που συντρόφευσε τόσους και τόσους στο ξεκίνημα του συναρπαστικού ταξιδιού τους στη γνώση, αναβιώνει μέσα από αυτό το νέο ημερολόγιο των εκδόσεων ΜΙΛΗΤΟΣ. Με εικόνες και έμπνευση από την αυθεντική έκδοση, το ημερολόγιο αυτό είναι ιδανικό για τους νεαρούς μας φίλους, α..
12,60€
Χωρίς ΦΠΑ:11,89€
Τι είναι η ευτυχία; Δικαίωμα ή χρέος;Μήπως είναι η εναρμόνιση με τον εαυτό μας; Η ικανότητα να ζούμε την κάθε μας στιγμή; Η ωριμότητα να ανακαλύπτουμε τη χαρά μέσα στη δυστυχία; Ποια η σχέση της με την προσφορά ή τη δημιουργία;Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απασχόλησαν κατά καιρούς όλα τα μεγάλα πνεύ..
9,00€
Χωρίς ΦΠΑ:8,49€
Πολύτιμος βοηθός για κάθε μαθητή και μαθήτρια, που θέλει να οργανώνει το χρόνο του και να τα προλαβαίνει όλα. Εύχρηστο, με ωραία εικονογράφηση και απίθανες, σύντομες πληροφορίες για τους δεινόσαυρους...
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,83€
Περιλαμβάνει τις διατεταγμένεςνηστείες της Εκκλησίας μας,τα αγιογραφικά αναγνώσματαΚυριακών και Μεγάλων Εορτών,ως επίσης το Σύμβολο της Πίστεωςκαι το βίο ή Απολυτίκιο - Κοντάκιοτου εορτάζοντος Αγίου...
2,48€
Χωρίς ΦΠΑ:2,00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)