ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βιβλία για γονείς

Όταν το μωρό έρχεται στον κόσμο, το καλωσορίζουμε, το προστατεύουμε και το φροντίζουμε.Μπορούμε επίσης, μέσα σε μια ήρεμη ατμόσφαιρα, να ενθαρρύνουμε την επιθυμία του να ανακαλύπτει πράγματα, να ενισχύουμε την προσοχή του και να το βοηθάμε να συγκεντρώνεται.Αυτό το βιβλίο, ακολουθώντας την παιδαγωγι..
12,51€
Χωρίς ΦΠΑ:11,80€
Σε μια εποχή όπου τα παιδιά έχουν ψηφιακό ίχνος πριν καλά καλά γεννηθούν, τι αντίκτυπο έχουν οι συνδεδεμένες τεχνολογίες στην οικογενειακή μας ζωή; Τι πραγματικά ξέρουμε για τις συνήθειες των παιδιών μας σε σχέση με τη χρήση οθονών και τις επισκέψεις τους στα κοινωνικά δίκτυα; Πώς επηρεάζουν οι ψηφι..
12,60€
Χωρίς ΦΠΑ:11,89€
Η τιμωρία και η απειλή, πάνω στις οποίες θεμελιωνόταν άλλοτε η γονική εξουσία, αποδοκιμάζονται σήμερα από όλους τους μεγάλους διανοητές της εκπαίδευσης. Άραγε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να υποχωρήσουμε και να παραιτηθούμε από τον γονεϊκό μας ρόλο; Το αντίθετο μάλιστα!Ας επωφεληθούμε από το θαυμαστό κύ..
12,00€
Χωρίς ΦΠΑ:11,32€
Για όλους εσάς που αγαπήσατε και αγκαλιάσατε τη σειρά «Καταπληκτική Μαμά» και το βιβλίο «Καταπληκτικός Μπαμπάς», σας έχω κάτι καινούργιο! Στο βιβλίο αυτό συγκέντρωσα, μετά από παρότρυνση γονιών (με παιδιά 0-18 ετών), που συμμετείχαν στα σεμινάριά μου, 20 πρακτικές συμβουλές για το τι χρειάζεται να κ..
14,99€
Χωρίς ΦΠΑ:14,14€
Βοηθήστε τα µικρά παιδιά να αναπτυχθούν σωστά µε προσεκτικά επιλεγµένες µοντεσσοριανές δραστηριότητες.Τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός ανθρώπου είναι καθοριστικά για την κοινωνικο-συναισθηµατική και νευρολογική του εξέλιξη. Ενθαρρύνετε τη µάθηση και το ενδιαφέρον για ανακάλυψη των παιδιών µέσα από ποικ..
10,98€
Χωρίς ΦΠΑ:10,36€
Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα μικρά παιδιά. Χρησιμοποιώντας τις αρχές και τα εργαλεία της μεθόδου Μοντεσσόρι, η Simone Davies μας δείχνει πώς να μετατρέψουμε τη ζωή μας με παιδιά 1-3 ετών σε μια χαρούμενη και δημιουργική περίοδο για όλη την οικογένεια. Με εκατοντά..
16,60€
Χωρίς ΦΠΑ:15,66€
Πρέπει να θηλάσω; Μήπως δεν έχω αρκετό γάλα;Με ποιες στερεές τροφές να ξεκινήσω και πότε;Μπορώ να δώσω στο παιδί μου finger food;Πώς θα επηρεάσω τις γευστικές και διατροφικές του προτιμήσεις;Η υγιεινή διατροφή κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής του ανθρώπου αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την ομαλή το..
16,92€
Χωρίς ΦΠΑ:15,96€
Βιβλία για μέλλουσες μαμάδες υπάρχουν… άπειρα!Βιβλία για μέλλουσες… μπαμπάδες;Ένα συνοπτικό χιουμοριστικό εγχειρίδιο με πολύτιμες πληροφορίες για τους επίδοξους μπαμπάδες! ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ“Μακάρι να είχα αυτό το βιβλίο στην πρώτη μας εγκυμοσύνη!” ο αδερφός του συγγραφέα (π..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,72€
? Τι μπορούμε να μάθουμε από τα παιδιά μας;? Mήπως τα παιδιά μας μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι δάσκαλοι όσον αφορά την εξέλιξη, την ισορροπία και ευτυχία μας, αν είμαστε ανοιχτοί να τα κατανοήσουμεκαι να τα αποδεχτούμε όπως είναι;Η Τζίνα Γ. Θανοπούλου, Ed.M., M.A., Harvard University, Συμβουλευτική..
13,95€
Χωρίς ΦΠΑ:13,16€
Ένας πρακτικός οδηγός για γονείς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες ειδικής αγωγής με θεωρητικό υλικό, συμβουλές και δραστηριότητες για την αναγνώριση και σωστή διαχείριση των ιδιαιτεροτήτων των παιδιών με μαθησιακές και άλλες διαταραχές (ΔΕΠ/Υ, μαθησιακές δυσκολίες, υψηλή νοητική ικανότητα, Άσπεργκε..
8,91€
Χωρίς ΦΠΑ:8,41€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)