ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Επιτραπέζια Δράσης / Δεξιότητας

Κατασκευαστής: Blue Sky
Μάθετε να κρατάτε τα chopstick σαν επαγγελματίες! Δοκιμάστε τις δεξιότητές σας, την ταχύτητα και την παρατηρητικότητά σας κόντρα στο χρόνο, αντιμετωπίστε τους αντιπάλους σας σε έξι διαφορετικά παιχνίδια που οδηγούν την αδρεναλίνη και τη διασκέδαση στο έπακρο και ανακηρυχτείτε Πρωταθλητής της Ασιατικ..
12,98€
Χωρίς ΦΠΑ:10,47€
Κατασκευαστής: Mindtwister
Το Compact Bowling είναι μία επιτραπέζια έκδοση του bowling για όλες τις ηλικίες. Απλά ξετυλίξτε το διάδρομο μήκους 1,20 μ, τοποθετήστε τις έξι κορίνες και το κουτί που εφαρμόζει μαγνητικά στο τέλος του διαδρόμου. Είστε έτοιμοι για να ξεκινήστε το παιχνίδι! Παίξτε μερικά γρήγορα frame ή ξεκινήστε έ..
14,98€
Χωρίς ΦΠΑ:12,08€
Κατασκευαστής: Mindtwister
Το Compact Curling είναι μία επιτραπέζια έκδοση του curling για όλες τις ηλικίες. Πατρίδα του κέρλινγκ θεωρείται η Σκωτία, όπου μετρά 5 αιώνες συνεχούς παρουσίας. Αποτελεί επίσημο άθλημα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το 1998 και έχει χαρακτηριστεί ως σκάκι πάνω στον πάγο. Απλά ξετυλίξτε το δ..
9,98€
Χωρίς ΦΠΑ:8,05€
Κατασκευαστής: Professor Puzzle
Σε αυτό το «καυτερό» παιχνίδι κάντε μία στοίβα από Νάτσος και μετά αφαιρέστε τα ένα-ένα. Χρησιμοποιήστε τις πιπεριές Χαλαπένιος για να κρατήσετε ισορροπία και αφήστε το ζάρι να αποφασίσει ποια σάλτσα θα διαλέξετε. Προσέξτε όμως να έχετε το χέρι σας σταθερό για να μην σκορπίσουν και σπάσουν τα Νάτσος..
14,98€
Χωρίς ΦΠΑ:12,08€
Κατασκευαστής: Professor Puzzle
Ενώστε τα πλακίδια  και δημιουργήστε φράσεις!Υπάρχουν χιλιάδες πιθανές απαντήσεις σε αυτό το παιχνίδι!Τοποθετήστε ένα πλακίδιο δίπλα σε ένα άλλο και πείτε δυνατά μία λέξη, φράση ή πρόταση που να τα συνδέει. Μπορείτε να συνδυάσετε  περισσότερα από δύο και να πάρετε επιπλέον πόντους.Μπορείς να είσαι ο..
13,49€
Χωρίς ΦΠΑ:10,88€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)