ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΠΑΙΔΙΚΑ

Κατασκευαστής: AS Games
Πριν τη χρήση - Αφαιρέστε όλες τις ράβδους από τα πλαστικά πλαίσια. Τοποθετήστε αυτοκόλλητα και στις 2 πλευρές στις ραύδους, όπως φαίνεται στις οδηγίες. Ετοιμαστείτε για τρελό γέλιο με αυτό το κλασικό παιχνίδι δράσης που κρατά όλους τους παίχτες σε εγρήγορση, καθώς αναρωτιούνται πότε θα πεταχτεί ο M..
27,36€
Χωρίς ΦΠΑ:22,06€
Κατασκευαστής: AS Games
Μία εκπληκτική συλλογή από 10 διασκεδαστικά παιχνίδια για ατελείωτο παιχνίδι: - Γκρινιάρης - Φιδάκι - Τρίλιζα - Μπαλονομαχίες - Πολιορκία - Πεντόμινο - Παζλ - Τρία στη σειρά - Τα δίδυμα ζωάκια - Αγώνες δρόμου Αριθμός Παικτών: 1+ Καταλληλότητα Ηλικίας: 4+ Χρονών Το παιχνίδι περιλαμβάν..
11,89€
Χωρίς ΦΠΑ:9,59€
Κατασκευαστής: AS Games
Ενώ ο Mr. Pop κάνει το μπάνιο του, βιάσου γρήγορα να φτιάξεις το πρόσωπό του, ταιριάζοντας τα μέρη του προσώπου, όπως συνδυάζονται σε 1 από τις 12 κάρτες. Να είσαι γρήγορος, γιατί εάν ο χρόνος τελειώσει πριν το ολοκληρώσεις, ο Mr. Pop θα σηκωθεί πετώντας όλα τα κομμάτια. Αριθμός Παικτών: 1-4 ..
17,84€
Χωρίς ΦΠΑ:14,39€
Κατασκευαστής: AS Games
Ο Γκολφάκιας Κροκοδειλάκιας πεινάει και είναι έτοιμος να σου μάθει γκολφ για να τον ταΐσεις! Πάρε το ειδικό μπαστούνι και τάισέ τον, ρίχνοντας την μπάλα στο στόμα του. Κοίτα! Θα στείλει την μπάλα πίσω σε εσένα με την ουρά του! Ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει 3 πόντους, κερδίζει! Τα ενσωματωμένα που..
23,79€
Χωρίς ΦΠΑ:19,19€
Κατασκευαστής: AS Games
Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι ισορροπίας! Βγάλτε παπούτσια και ετοιμαστείτε! Ένα τεράστιο χαλί γεμάτο χρωματιστούς κύκλους και ένας τροχός που σου υποδεικνύει την κίνηση που πρέπει να κάνεις. Δεξί πόδι, κόκκινο! Βάλε το δεξί σου πόδι στον κόκκινο κύκλο. Ακούγεται εύκολο; Σύντομα θα βρεθείς μπλεγμέν..
15,46€
Χωρίς ΦΠΑ:12,47€
Κατασκευαστής: AS Games
Σώσε όσο πιο γρήγορα μπορείς τα μικρά ψαράκια προτού καταλήξουν στο στομάχι του αχόρταγου καρχαρία! Χρησιμοποίησε το καλάμι αλλά πρόσεξε μη σε δαγκώσει! Ρίξε το ζάρι για να δεις πόσα ψάρια πρέπει να σώσεις από τα σαγόνια του. Ο παίκτης με τα περισσότερα ψάρια στο τέλος του παιχνιδιού είναι ο νικητής..
29,74€
Χωρίς ΦΠΑ:23,98€
Κατασκευαστής: AS Games
Το κουνελάκι κάθεται στον λόφο του και προσέχει τα αγαπημένα του καρότα! Γύρισε τον τροχό για να μάθεις πόσα καρότα πρέπει να βγάλεις από το έδαφος χωρίς να σε καταλάβει το κουνελάκι. Πρόσεξε! Αν το τρομάξεις πηδάει στον αέρα και πρέπει να το πιάσεις για να κερδίσεις επιπλέον καρότα! Νικητής είναι ο..
29,74€
Χωρίς ΦΠΑ:23,98€
Κατασκευαστής: AS Games
Το απόλυτο παιχνίδι παρατηρητικότητας για παιδιά προσχολικής ηλικίας, με κάρτες και ταμπλό διπλής όψης, για άπειρους συνδυασμούς! Με δύο τρόπους παιχνιδιού Βρες το αντικείμενο που ξεκινά από το γράμμα της κάρτας: Όλοι οι παίκτες ψάχνουν για οποιοδήποτε αντικείμενο στο ταμπλό που το όνομά τ..
14,27€
Χωρίς ΦΠΑ:11,51€
Κατασκευαστής: AS Games
Η Λιχούδα γιαγιά αγαπά τόσο πολύ τα μπισκότα που μπορεί να κοιμηθεί με τον δίσκο στην αγκαλιά της! 12 διαφορετικά πεντανόστιμα μπισκότα. Αποστολή σου είναι να πάρεις ένα μπισκότο κάθε είδους από το δίσκο της όσο πιο προσεκτικά μπορείς! Γύρισε τον τροχό και δες τι πρέπει να κάνεις. Να πάρεις ένα..
29,74€
Χωρίς ΦΠΑ:23,98€
Κατασκευαστής: AS Games
Είναι αργά το βράδυ και ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου. Ξαφνικά θυμάσαι τη σοκολατένια τούρτα στο ψυγείο και δεν μπορείς να αντισταθείς! Πρέπει να διασχίσεις όλο το σπίτι στις μύτες των ποδιών σου ως το ψυγείο. Πρόσεχε τα εμπόδια που κάνουν θόρυβο και μπορεί να ξυπνήσουν τον μπαμπά! Γύρισε τον τροχό και ..
29,74€
Χωρίς ΦΠΑ:23,98€
Κατασκευαστής: AS Games
Τάισε τον Μπούλη Φαταούλη και δες την κοιλίτσα του να φουσκώνει! Ρίξε το ζάρι, πάρε ένα χάμπουργκερ στο ίδιο χρώμα και τάισέ τον. Πίεσε το κεφάλι του όσες φορές δείχνει το χάμπουργκερ. Η κοιλίτσα του φουσκώνει όλο και πιο πολύ! Πρόσεχε, αν σκάσει η ζώνη του, έχασες! Αναγνώριση αριθμών και χρ..
29,74€
Χωρίς ΦΠΑ:23,98€
Κατασκευαστής: AS Games
Με το επιτραπέζιο «Παιδική Παράσταση» ενισχύεται η δημιουργικότητα, η επικοινωνία, και η συνεργασία μεταξύ των παιδιών. Μέσα από τις αποστολές αυτές τα παιδιά αντιλαμβάνονται την έννοια της επιβράβευσης, ενώ το πνεύμα του ανταγωνισμού χάνεται μέσα από τα γέλια και τις ξεκαρδιστικές δραστηριότητες π..
13,08€
Χωρίς ΦΠΑ:10,55€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)