ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΠΑΡΕΑΣ

Κατασκευαστής: AS Games
Περισσότερα κάρτες για μεγαλύτερη διάρκεια και πιο cringe καταστάσεις! Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται η βασική έκδοση Talk To The Hand για να παίξετε. Το αφεντικό ρωτά με μία μαύρη κάρτα και οι υπόλοιποι απαντούν με την πιο αστεία λευκή τους κάρτα. Το Αφεντικό θα αποφασίσει (όπως συμβαίνει πάντα άλλωστε..
17,84€
Χωρίς ΦΠΑ:14,39€
Κατασκευαστής: AS Games
Ancient memes για ακόμη περισσότερα game nights! Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται η βασική έκδοση What Do You Meme? για να παίξετε. Είστε λάτρεις της τέχνης; Πηγαίνετε συχνά σε μουσεία και γκαλερί; Μήπως ακολουθείτε τη σελίδα Ancient Memes σε Instagram και Facebook; Αν απαντήσετε έστω και ένα ναι στα..
19,03€
Χωρίς ΦΠΑ:15,35€
Κατασκευαστής: AS Games
Περισσότερα memes για περισσότερα game nights! Είστε υπέροχοι και σας αξίζει! Μην ξεχνάτε ότι απαιτείται η βασική έκδοση What Do You Meme? για να παίξετε. Ανταγωνιστείτε με τους φίλους για να δημιουργήσετε τα πιο αστεία memes! Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε μία από τις λεζάντες που έχετε σ..
19,03€
Χωρίς ΦΠΑ:15,35€
Κατασκευαστής: AS Games
Πες το, μην ντρέπεσαι. Φαίνεται εύκολο να αναφέρεις 3 χρήσεις της γλώσσα σου, σωστά; Μπορείς όμως να το κάνεις γρήγορα και χωρίς να μπερδευτείς; Όλοι περιμένουν να τους πεις τι μπορείς να κάνεις με τη γλώσσα σου. Έχεις μόνο 5 δευτερόλεπτα για να δώσεις 3 απαντήσεις. Σίγουρα γνωρίζετε το παιχνίδι 5 S..
17,84€
Χωρίς ΦΠΑ:14,39€
Κατασκευαστής: AS Games
Κάντε Πάρτι στη στιγμή με το HITSTER. Ακούστε πάνω από 100 χρόνια επιτυχίες! Τακτοποιήστε εναλλάξ τα τραγούδια με χρονολογική σειρά στο δικό σας music chart, κάνοντας παράλληλα ένα μουσικό ταξίδι στο παρελθόν. Ο πρώτος παίκτης που θα συγκεντρώσει 10 κάρτες παίρνει το στέμμα του HITSTER. 1. Ο..
23,79€
Χωρίς ΦΠΑ:19,19€
Κατασκευαστής: AS Games
Θα πεις την αλήθεια; Όλη την αλήθεια; Θέλεις ο κόσμος να μάθει την ιστορία σου; Τότε ετοιμάσου να την αποκαλύψεις. Προσοχή: όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στα Fake News, συμπληρώνοντας το δικό τους κομμάτι στην ιστορία σου (με μία κάρτα), αλλά ΕΣΥ είσαι αυτός/ή που θα παρουσιάσει τις ειδήσεις. Δυστυχώς..
20,22€
Χωρίς ΦΠΑ:16,31€
Κατασκευαστής: AS Games
Old School VS New School trivia game! Δοκιμάστε τις γνώσεις σας σχετικά με θέματα που αφορούν τη γενιά της αντίπαλης ομάδας. Παίξτε σε ομάδες βάσει γενεών ή αν είστε όλοι στην ίδια ηλικία, παίξτε ατομικά! Ένα απίστευτα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων, διαφορετικό από όσα κυκλοφορούν αφού περιέχει ..
20,22€
Χωρίς ΦΠΑ:16,31€
Κατασκευαστής: AS Games
Shit Happens ακόμα και στο κρεβάτι! Πρόκειται να διαβάσεις κάποιες πραγματικά θλιβερές καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις ανάλογα με το πόσο άσχημες είναι. Ένα πολύ στενό εσώρουχο είναι καλύτερο ή χειρότερο από το να ανακαλύπτεις μούχλα σε δονητή που μόλις χρησιμοποίησες; Μήπως είναι ..
19,03€
Χωρίς ΦΠΑ:15,35€
Κατασκευαστής: AS Games
Ας το παραδεχτούμε, σε όλους μας συμβαίνουν άσχημα γεγονότα, σωστά; Γι' αυτό κι εμείς τις συγκεντρώσαμε σε αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι γεμάτο από άθλιες, θλιβερές, απίστευτες καταστάσεις! Ταξινόμησέ τις κάρτες ανάλογα με το πόσο θλιβερές είναι οι καταστάσεις που διαβάζεις. Ένα έγκαυμα τρίτου..
19,03€
Χωρίς ΦΠΑ:15,35€
Κατασκευαστής: AS Games
Αθλια σκίτσα, για γέλια και για κλάματα! Ζωγράφισε το καλύτερο σκίτσο του κόσμου! Τουλάχιστον προσπάθησε. Μόλις το υπέροχο σκίτσο σας περάσει από όλους τους περίεργους φίλους σας, θα καταλάβετε ότι κάτι πάει πολύ στραβά. Εσύ τι θα σκεφτείς μόλις δεις τα σκίτσα των φίλων σου; Θα καταλάβεις άραγε τ..
17,84€
Χωρίς ΦΠΑ:14,39€
Κατασκευαστής: AS Games
Το πιο γρήγορο, διασκεδαστικό, θεότρελο επιτραπέζιο! 2 ομάδες, 1 θέμα, 10 πιθανές απαντήσεις! Τι ΔΕΝ τρώει ένας vegan; Πες 10 εξωτικά φρούτα! Δώσε όσες περισσότερες απαντήσεις μπορείς πριν τελειώσει ο χρόνος! Πρέπει όμως να βρεις τις απαντήσεις της κάρτας! Βρες όσες περισσότερες λέξεις μπορείς, φτάσ..
15,46€
Χωρίς ΦΠΑ:12,47€
Κατασκευαστής: AS Games
Το απόλυτο adult party game για όσους λατρεύουν τα memes! Δημιουργήστε τα καλύτερα MEMES, συνδυάζοντας την πιο αστεία λεζάντα με τη φωτογραφία! Κάθε παίκτης τραβάει 7 Caption Cards (λεζάντες) και ο κριτής του κάθε γύρου επιλέγει μία Photo Card. Ποια από τις 7 λεζάντες σου θα προκαλέσει περισσότερ..
41,64€
Χωρίς ΦΠΑ:33,58€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 55 (5 Σελ.)