ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Λεξικά

Η ολοκλήρωση της σύνταξης ενός έργου, η σχηματική και αισθητική του μορφοποίηση εσωτερικά και εξωτερικά και η επικείμενη κυκλοφορία του, είναι οι πιο ευτυχείς στιγμές κάθε εκδοτικής επιχείρησης. Αν παράλληλα το έργο πληροί και τις αυτονόητες προϋποθέσεις ποιότητας του περιεχομένου, τότε στις ευτυχεί..
26,09€
Χωρίς ΦΠΑ:24,61€
(...) «Αυτές οι ξένες λέξεις, οι οποίες δεν ακούγονται μόνο στη γλώσσα των νέων αλλά έχουν απήχηση και σε όλα τα Μ.Μ.Ε., άρχισαν να με οδηγούν σε προβληματισμούς και να μου δημιουργούν διάφορα ερωτήματα, όπως: ποιες θεωρούνται ξένες λέξεις, ποια είναι η μορφή τους και ποια η γραφή τους, πώς επηρεάζο..
8,57€
Χωρίς ΦΠΑ:8,09€
Το Αγγλο-ελληνικό λεξικό Πατάκη δημιουργήθηκε για να βοηθήσει στην κατανόηση και στη χρήση της σύγχρονης αγγλικής και αμερικανικής γλώσσας.Το μοντέρνο αυτό και πλήρως ενημερωμένο λεξικό περιέχει:- περισσότερα από 50.000 αγγλικά λήμματα και παραδείγματα- περισσότερες από 70.000 μεταφράσεις στα ελληνι..
16,83€
Χωρίς ΦΠΑ:15,88€
Καλύπτει όρους Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων, καθώς επίσης των Ψηφιακών και Δορυφορικών Επικοινωνιών, Οπτικών Ινών, Κεραιών, Επικοινωνιακών Πρωτοκόλλων και των Ραντάρ...
10,87€
Χωρίς ΦΠΑ:10,25€
Το χρηστικό αυτό Λεξικό αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για όσους μαθαίνουν αγγλικά ή χρειάζεται να επικοινωνήσουν στα αγγλικά για λόγους επαγγελματικούς, επιστημονικούς, προσωπικούς κτλ. Περιέχει: -«ολόκληρο το βασικό λεξιλόγιο της αγγλικής και της ελληνικής -εξειδικευμένους όρους και έννοιες -εκφράσ..
15,92€
Χωρίς ΦΠΑ:15,02€
Σε ένα αντίστροφο λεξικό οι λέξεις ταξινομούνται αλφαβητικά κατ΄αντίστροφη σειρά, δηλαδή από το τέλος προς την αρχή τους με βάση το τελευταίο γράμμα, μετά το προτελευταίο και ούτε καθεξής μέχρι το αρχικό γράμμα της λέξης, με αποτέλεσμα την εμφάνιση της λεξικολογικής ύλης σύμφωνα με τα συστημάτα τερμ..
57,14€
Χωρίς ΦΠΑ:53,91€
Η σειρά "Μύθος ή Πραγματικότητα" διαχωρίζει το γεγονός από τη μυθοπλασία, παρουσιάζοντας εξαιρετικές περιπτώσεις ανθρώπων που οι συγγραφείς, οι τραγουδοποιοί και οι σκηνοθέτες έκαναν ακόμη πιο εξαιρετικές. Από τον Τζέσε Τζέιμς ως τον Τζέιμς Μποντ, από τον Ροβινσώνα Κρούσο ως τον Αλ Καπόνε, στη σειρά..
19,38€
Χωρίς ΦΠΑ:18,28€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 154 (13 Σελ.)