ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΣΙΔΕΡΑ

Κατασκευαστής: IQ
Το ατμοσίδερο χειρός ΕΙ-855 έχει ένα ιδιαίτερο design με μαλακές λαβές ώστε να μπορείτε να κρατάτε το σίδερο άνετα. Διαθέτει κεραμικές πλάκες για καλή μεταφορά θερμότητας, δεν κολλάει στα ρούχα σε υψηλές θερμοκρασίες.Τεχνικά Χαρακτηριστικά:Ισχύς 2600WΚεραμική πλάκαΣυνεχόμενη παροχή 30g/minΣύστημα κα..
39,90€
Χωρίς ΦΠΑ:32,18€
Κατασκευαστής: IQ
Το ατμοσίδερο χειρός ΕΙ-861 έχει μαλακές λαβές ώστε να μπορείτε να κρατάτε το σίδερο άνετα. Διαθέτει κεραμικές πλάκες για καλή μεταφορά θερμότητας, δεν κολλάει στα ρούχα σε υψηλές θερμοκρασίες. Η κάθετη λειτουργία ατμού σας επιτρέπει να φρεσκάρετε υφάσματα όπως κουρτίνες, ή ρούχα επάνω σε κρεμάστρες..
36,90€
Χωρίς ΦΠΑ:29,76€
Κατασκευαστής: IQ
Το ατμοσίδερο χειρός ΕΙ-862 έχει μαλακές λαβές για να μπορείτε να κρατάτε το σίδερο άνετα. Διαθέτει αντικολλητικές κεραμικές πλάκες και συνεχόμενη παροχή ατμού 25 g/min, ώστε να ανταπεξέλθει σε υψηλές θερμοκρασίες και να μην κολλάνε τα ρούχα. Η κάθετη λειτουργία ατμού σας επιτρέπει να φρεσκάρετε υφά..
27,90€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Κατασκευαστής: IQ
Το ατμοσίδερο χειρός ΕΙ-863 με δυνατή ισχύ και μεγαλύτερη απόδοση διαθέτει αντικολλητικές κεραμικές πλάκες και συνεχόμενη παροχή ατμού 35 g/min, ώστε να ανταπεξέλθει σε υψηλές θερμοκρασίες και να μην κολλάνε τα ρούχα. Απενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν χρησιμοποιείται για καθορισμένο χρονικό διάστημ..
43,90€
Χωρίς ΦΠΑ:35,40€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)