ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Άλλες ξένες Γλώσσες

Η Κατερίνα δουλεύει σ' ένα ραδιοφωνικό σταθμό. Ένα μεσημέρι γνωρίζει τον Μανώλη. Μαζί προσπαθούν να βρουν ποιος είναι ο μυστηριώδης Α.Μ. που θέλει να κάνει κακό στη γνωστή τραγουδίστρια Άννα Βαρδή.Οι "Ιστορίες σε απλά ελληνικά" είναι πρωτότυπες και απλές. Δίνουν στον σπουδαστή τη δυνατότητα να διαβά..
9,54€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
"Εμπρός!""Μαμά, είσαι καλά;""Μια χαρά""Έβλεπα τις ειδήσεις και... ανησύχησα.""Να μην πιστεύεις όσα λένε τα κανάλια"Μια συνταξιούχος δασκάλα, μια κλεμμένη κορνίζα, ένα τηλεοπτικό κανάλι, δύο έρωτες και λίγος ρατσισμός, σε μια γρήγορη ζωντανή ιστορία από την Ελλάδα του σήμερα.Οι "Ιστορίες σε απλά ελλη..
9,54€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
Η Άννα, η Αλίκη, ο Νίκος και ο Δημήτρης. Μια παρέα από τέσσερις νέους ένα καλοκαίρι πριν είκοσι χρόνια στη Μάνη. Μια σπηλιά γεμάτη μυστήριο, ένας παράξενος Άγγλος και μια παλιά κασέλα.Οι "Ιστορίες σε απλά ελληνικά" είναι πρωτότυπες και απλές. Δίνουν στον σπουδαστή τη δυνατότητα να διαβάσει ένα κείμε..
9,54€
Χωρίς ΦΠΑ:9,00€
Η σειρά Akademik Turkce αποτελείται από 3 βιβλία που στοχεύουν σε υψηλά επίπεδα με σκοπό την απόκτηση: α. ειδικών γνώσεων β. την επιτυχία σε εξετάσεις πιστοποίησης της τουρκικής ως ξένης γλώσσας γ. προετοιμασία για πτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές σε τουρκικά Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία Το Akade..
29,68€
Χωρίς ΦΠΑ:28,00€
Ο νέος μας τίτλος Communicate in Greek for Beginners περιλαμβάνει την ύλη πουκαλύπτει το πρώτο επίπεδο της μεθόδου Επικοινωνήστε Ελληνικά και αποτελείταιαπό ένα βιβλίο του σπουδαστή, δύο βιβλία ασκήσεων και ένα CD ήχου προσαρτημένοστο βιβλίο του σπουδαστή. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ότι η ύλη έ..
27,56€
Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
NULL..
13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:13,11€
NULL..
33,00€
Χωρίς ΦΠΑ:31,13€
NULL..
32,99€
Χωρίς ΦΠΑ:31,12€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 163 (14 Σελ.)