ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βιβλία προσχολικής-πρωτοσχολικής ηλικίας

Αυτό το βιβλίο έρχεται να αντιταχθεί στην επικρατούσα άποψη, σύμφωνα με την οποία το θέατρο είναι μια υπόθεση για "μεγάλους". Μέσα από το παιχνίδι και τον αυτοσχεδιασμό, το θέατρο δίνει τη δυνατότητα να δρομολογηθεί η φαντασία των παιδιών ώστε να γίνει ένα μέσο έκφρασης και άνθησης.Οι παιδαγωγοί, οι..
16,39€
Χωρίς ΦΠΑ:15,46€
Ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό βιβλίο γνώσης με 100 ζωάκια που θα κεντρίσει την περιέργεια του παιδιού σας ξανά και ξανά!Τα µικρά παιδιά µαθαίνουν συνέχεια νέες λέξεις. Αυτό το βιβλίο φέρνει έναν φανταστικό τρόπο να µάθετε στο παιδί εκατό νέες λέξεις από την θεματική κατηγορία των ζώων, που θα τι..
8,48€
Χωρίς ΦΠΑ:8,00€
1.000 αυτοκόλλητα με ζώα, που θα σας ξετρελάνουν!Χαριτωμένα κουτάβια, πουπουλένια κοτοπουλάκια, ζώα της ζούγκλας και πολλά ακόμη! Δοκιμάστε τις ικανότητές σας με τα κουίζ και τα παζλ.Έπειτα στολίστε τα πράγματά σας με τα ωραία αυτοκόλλητα...
6,32€
Χωρίς ΦΠΑ:5,96€
Ετοιμάσου να μάθεις τους αριθμούς από το 1 ως το 10! Ψάξε το αυτοκόλλητο που ταιριάζει σε κάθε σελίδα και μετά κάνε τις διασκεδαστικές ασκησούλες. Στο τέλος του βιβλίου θα βρεις πολλά αφαιρούμενα κομμάτια για να παίξεις ντόμινο, ένα από τα πιο δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια με αριθμούς. Καλή διασκέδ..
3,15€
Χωρίς ΦΠΑ:2,97€
Η καλύτερη μέθοδος για να κινήσετε το ενδιαφέρον των παιδιών για μάθηση, είναι οι δημιουργικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες. Το υπέροχο αυτό βιβλίο είναι ένας πραγματικός θησαυρός, γεμάτος με διασκεδαστικές εργασίες που ενισχύουν την αντιληπτική ικανότητα του παιδιού και το προετοιμάζουν ευχάρισ..
4,75€
Χωρίς ΦΠΑ:4,48€
"Τι να παίξουμε;"Ακόμη και οι πιο ευφάνταστοι γονείς και παιδαγωγοί δυσκολεύονται καμιά φορά να απαντήσουν αυτή την ερώτηση. Τριακόσια εξήντα πέντε παιχνίδια και πολλές ιδέες και συμβουλές δεν αφήνουν καμιά ελπίδα στην ανία.Όλα τα παιχνίδια είναι εύκολα, χωρισμένα κατά εποχή και θέμα, και περιέχουν ..
19,39€
Χωρίς ΦΠΑ:18,29€
Η σειρά Μάθηση μέσα από το Παιχνίδι προσφέρει στον εκπαιδευτικό της Προσχολικής αλλά και της Δημοτικής εκπαίδευσης, ένα χρήσιμο υλικό για την υλοποίηση πολλών στόχων του προγράμματος και ανταποκρίνεται πλήρως στα δεδομένα και τους στόχους του Νέου Διαθεματικού Προγράμματος Σπουδών του Υ.Π.Ε.Π.Θ. Μέσ..
13,23€
Χωρίς ΦΠΑ:12,48€
Η σειρά Μάθηση μέσα από το Παιχνίδι προσφέρει στον εκπαιδευτικό της Προσχολικής αλλά και της Δημοτικής εκπαίδευσης, ένα χρήσιμο υλικό για την υλοποίηση πολλών στόχων του προγράμματος και ανταποκρίνεται πλήρως στα δεδομένα και τους στόχους του Νέου Διαθεματικού Προγράμματος Σπουδών του Υ.Π.Ε.Π.Θ. Μέσ..
11,82€
Χωρίς ΦΠΑ:11,15€
- Σήκω, αγάπη μου, ήρθε η ώρα για το σχολείο.- Δεν θέλω μαμά. Δεν θέλω πάλι να βγω απ’ το σπίτι.- Τι έχεις αγάπη μου; Τι σου συμβαίνει και είσαι τόσο λυπημένη;- Μαμά, γιατί πρέπει να με λένε Δευτέρα;- Γιατί, κορίτσι μου; Δεν σου αρέσει το όνομά σου;- Όλοι με μισούν… Την άλλη φορά ένας κύριος με έβρι..
7,19€
Χωρίς ΦΠΑ:6,78€
This visit to Delphi is not like all the others. Because the heroes of our story, Hercules, Athena and Plato, have the magic power to transport people from the past to the present for half an hour. So, their tour guide round the ancient temple of Apollo turns out to be someone who knows it first-han..
10,22€
Χωρίς ΦΠΑ:9,64€
Can really a brushstroke change a person’s life?Can it make people look at it in different way?And if it is red, what does it mean?Can the combination of these two,a brushstroke that is red, really make it?..
8,90€
Χωρίς ΦΠΑ:8,40€
Why Caryatids were counting the moons? Which great secret was hidden deep in their heart? What was it that made them lose their silence and entrust their secret to the guardian of Acropolis? And what did he decide to do from the moment they shared such secret with him? Inside the pages of this book,..
8,38€
Χωρίς ΦΠΑ:7,91€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 466 (39 Σελ.)