ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βιβλία προσχολικής-πρωτοσχολικής ηλικίας

Αυτό το βιβλίο έρχεται να αντιταχθεί στην επικρατούσα άποψη, σύμφωνα με την οποία το θέατρο είναι μια υπόθεση για "μεγάλους". Μέσα από το παιχνίδι και τον αυτοσχεδιασμό, το θέατρο δίνει τη δυνατότητα να δρομολογηθεί η φαντασία των παιδιών ώστε να γίνει ένα μέσο έκφρασης και άνθησης.Οι παιδαγωγοί, οι..
17,25€
Χωρίς ΦΠΑ:16,27€
Ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό βιβλίο γνώσης με 100 ζωάκια που θα κεντρίσει την περιέργεια του παιδιού σας ξανά και ξανά!Τα µικρά παιδιά µαθαίνουν συνέχεια νέες λέξεις. Αυτό το βιβλίο φέρνει έναν φανταστικό τρόπο να µάθετε στο παιδί εκατό νέες λέξεις από την θεματική κατηγορία των ζώων, που θα τι..
11,10€
Χωρίς ΦΠΑ:10,47€
1.000 αυτοκόλλητα με ζώα, που θα σας ξετρελάνουν!Χαριτωμένα κουτάβια, πουπουλένια κοτοπουλάκια, ζώα της ζούγκλας και πολλά ακόμη! Δοκιμάστε τις ικανότητές σας με τα κουίζ και τα παζλ.Έπειτα στολίστε τα πράγματά σας με τα ωραία αυτοκόλλητα...
6,97€
Χωρίς ΦΠΑ:6,58€
Ετοιμάσου να μάθεις τους αριθμούς από το 1 ως το 10! Ψάξε το αυτοκόλλητο που ταιριάζει σε κάθε σελίδα και μετά κάνε τις διασκεδαστικές ασκησούλες. Στο τέλος του βιβλίου θα βρεις πολλά αφαιρούμενα κομμάτια για να παίξεις ντόμινο, ένα από τα πιο δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια με αριθμούς. Καλή διασκέδ..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:3,30€
Η καλύτερη μέθοδος για να κινήσετε το ενδιαφέρον των παιδιών για μάθηση, είναι οι δημιουργικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες. Το υπέροχο αυτό βιβλίο είναι ένας πραγματικός θησαυρός, γεμάτος με διασκεδαστικές εργασίες που ενισχύουν την αντιληπτική ικανότητα του παιδιού και το προετοιμάζουν ευχάρισ..
5,94€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Η καλύτερη μέθοδος για να κινήσετε το ενδιαφέρον των παιδιών για μάθηση, είναι οι δημιουργικές και επιμορφωτικές δραστηριότητες. Το υπέροχο αυτό βιβλίο είναι ένας πραγματικός θησαυρός, γεμάτος με διασκεδαστικές εργασίες που ενισχύουν την αντιληπτική ικανότητα του παιδιού και το προετοιμάζουν ευχάρισ..
5,94€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
"Τι να παίξουμε;"Ακόμη και οι πιο ευφάνταστοι γονείς και παιδαγωγοί δυσκολεύονται καμιά φορά να απαντήσουν αυτή την ερώτηση. Τριακόσια εξήντα πέντε παιχνίδια και πολλές ιδέες και συμβουλές δεν αφήνουν καμιά ελπίδα στην ανία.Όλα τα παιχνίδια είναι εύκολα, χωρισμένα κατά εποχή και θέμα, και περιέχουν ..
22,90€
Χωρίς ΦΠΑ:21,60€
Είσαι έτοιμος να πατήσεις γκάζι στην στην πόλη ΑΞΕΛ; Με τη δική σου βοήθεια αλλά και με τα εκπληκτικά εξαρτήματα και την απίσυετη ταχύτητά τους, ο Μπλέϊζ και ο Εϊτζεϊ μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία!- Βοήθησε τα φορτηγά γλιτώσουν από τις φούσκες του κρασερ!- Χρησιμοποίησε τα αυτοκόλλη..
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ:4,62€
Gods have the power of transformation. They take various forms and get involved in the lives of mortals. Their adventures are then transformed into myths. And myths travel by story-telling and books, and they are transformed into truth. Just look at the myth of the beautiful Callisto, whose transfor..
6,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,23€
Eric ist ein junger Delfin, der glucklich mit seiner Familie in einer Gruppe von hundert Delfinen im weiten Meer lebt. Eines Tages zerstort ein gro?es Schiff seine heile, sorglose Welt. Viele Harpunen toten die ganze Gruppe der Delfine.Aurelia, eine riesige Qualle, kommt Eric in seiner Not zu Hilfe ..
15,40€
Χωρίς ΦΠΑ:14,53€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 277 (24 Σελ.)