ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Εγκυκλοπαιδικά - Βιβλία γνώσης

Η Θέληση είναι κάτι παραπάνω από ένα συναίσθημα, είναι μια κινητήρια δύναμη που σε κάνει να πραγματοποιείς τα όνειρά σου και να πετυχαίνεις το ακατόρθωτο. Ο Ζήκος έχει ένα δύσκολο όνειρο: να γίνει αστροναύτης. Θα χρειαστεί μεγάλη ΘΕΛΗΣΗ αν θέλει να τα καταφέρει. Ο "Θεϊκός Μάντης" θα τον βοηθήσει...
3,90€
Χωρίς ΦΠΑ:3,68€
Ετοιμάσου για εκτόξευση στο διάστημα, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις γαλαξίες, αστρικά συστήματα και νέους κόσμους.Ανακάλυψε 100 αλήθειες για το πώς σχηματίζονται οι αστέρες, πόσο καιρό ζουν και τι γίνεται μέσα σε έναν σουπερνόβα.Ανακάλυψε γιατί οι γαλαξίες μπορεί να έχουν διαφορετικά σχήματα και..
5,30€
Χωρίς ΦΠΑ:5,00€
Το βιβλίο αυτό, προσφέρει στους Δάσκαλους και γενικά στους παιδαγωγούς, μια σειρά από ομαδικά Μουσικά «Παιχνίδια», ικανά να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Η Μουσική και γενικά, ο Ήχος στα παιγνίδια αυτά, είναι μέσο για τη συνειδητοποίηση γνώριμων ακουσμάτων και την ανακάλυψη (-δημιουργία) νέω..
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Εκατό εφευρέσεις από όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης, από την αρχαιότητα έως και τη σύγχρονη εποχή − μαζεμένες όλες σε αυτό το μοναδικό βιβλίο!Από τους γερανούς των Ελλήνων μέχρι τη σοκολάτα των Αζτέκων, από τα πυροτεχνήματα των αρχαίων Κινέζων έως τα ελικόπτερα του αμερικανικού στρατού, θα βρε..
14,85€
Χωρίς ΦΠΑ:14,01€
Πιστεύετε πως η φιλοσοφία είναι μια επιστήμη δυσνόητη και βαρετή;Έχετε, όμως, σκεφτεί πως κάθε άνθρωπος, μόλις γεννιέται, είναι ένας μικρός φιλόσοφος που προσπαθεί να ανακαλύψει τον κόσμο γύρω του;Η φιλοσοφία βρίσκεται στη φύση όλων μας και, χάρη σ’ αυτό το βιβλίο, θα συνειδητοποιήσετε πως σήμερα εί..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Ένας θησαυρός γνώσεων απλώνεται μπροστά σου, μέσα από αυτά τα ευκολοδιάβαστα βιβλία με τα εύληπτα κείμενα και τις εντυπωσιακές εικόνες...
3,99€
Χωρίς ΦΠΑ:3,76€
Ένας θησαυρός γνώσεων απλώνεται μπροστά σου, μέσα από αυτά τα ευκολοδιάβαστα βιβλία με τα εύληπτα κείμενα και τις εντυπωσιακές εικόνες...
3,99€
Χωρίς ΦΠΑ:3,76€
Ένας θησαυρός γνώσεων απλώνεται μπροστά σου, μέσα από αυτά τα ευκολοδιάβαστα βιβλία με τα εύληπτα κείμενα και τις εντυπωσιακές εικόνες...
3,99€
Χωρίς ΦΠΑ:3,76€
Αν μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, μια εξαιρετική εικόνα σίγουρα υπερβαίνει τις δέκα χιλιάδες λέξεις, και μια συλλογή 34 τέτοιων εικόνων, όπως η συγκεκριμένη του παρόντος επετειακού έργου, αποτελεί μια λαμπρή επιτομή της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, για τα παιδιά μας ηλικίας από 5 έως 105..
11,66€
Χωρίς ΦΠΑ:11,00€
Ο αγαπημένος μας Καραγκιόζης καλεί τα Κολλητήρια σε ένα μάθημα Ιστορίας που θα τους μείνει αξέχαστο. Η πιο ξακουστή φιγούρα του θεάτρου σκιών ρίχνει φως στα πρόσωπα και τα γεγονότα της Επανάστασης του 1821 μέσα από μια ολοζώντανη αφήγηση, απαντώντας ταυτόχρονα στις απορίες των παιδιών: τι είναι επαν..
7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Τι σημαίνει επανάσταση;Χρειάζεται αρχηγό;Πού αρχίζει και πού τελειώνει η πατρίδα των Ελλήνων;Υπάρχουν πατρίδες από λέξεις;Γίνεται επανάσταση χωρίς στρατό;Τι γίνεται, όταν όλοι είναι εναντίον όλων;Αυτό το βιβλίο δεν κουράζεται να ρωτάει. Δεν σταματάει να ρωτάει. Θα ήθελε να έχει περισσότερες σελίδες,..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Θα έχεις ακούσει συχνά να μιλάνε για την Βίβλο, το ιερό βιβλίο των χριστιανών.Επίσης, θα έχεις ακούσει τις Λέξεις 'Παλαιά Διαθήκη' και 'Καινή Διαθήκη'. Τι σημαίνει η Λέξη Διαθήκη;Γιατί είναι σημαντικά αυτά τα βιβλία; Τι γράφεται εκεί μέσα και ποιος τα έχει γράψει; Γιατί τα μελετούμε και γιατί αναφερ..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,60€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 1074 (90 Σελ.)