ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΑΣΕΠ

Περιέχει (σύμφωνα με τη νέα εξεταστέα ύλη):- Τις τρεις θεματικές ενότητες της ιστορίαςΑ΄ θεματική ενότητα: Ο ελληνικός κόσμος από το τέλος των Περσικών Πολέμων (479 π.Χ.) έως το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (323 π.Χ.)Β΄ θεματική ενότητα: Οι σχέσεις Βυζαντίου και Δύσης από την Άλωση της Κωνσταντινού..
36,04€
Χωρίς ΦΠΑ:34,00€
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πρότυπο οδηγό επιτυχίας για τους υποψήφιους σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Η ύλη του καλύπτει τις βασικές γνώσεις της γραμματικής, του λεξιλογίου, των κειμένων κατανόησης και της αναγνωστικής ικανότητας της αγγλικής γλώσσας. Η δομή και η «λογική» που ακολουθείται είναι βασι..
22,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,75€
Οι προπτυχιακές σπουδές αφορούν ένα ενδιάμεσο, αναγκαίο αλλά ανεπαρκές, βήμα στην πορεία για προσωπική και επαγγελματική αυτοπραγμάτωση, μία προϋπόθεση αποδοχής σε καταξιωμένα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, κατάληψης στελεχιακής θέσης σε σημαντικές επιχειρήσεις, ή και τα δύο. Η μειωμένη προσφορά ..
30,00€
Χωρίς ΦΠΑ:28,30€
Τα "Ηθικά Νικομάχεια" περιλαμβάνονται στα φιλοσοφικά κείμενα της Γ΄ λυκείου. Μαζί με τα "Πολιτικά", κλείνουν έναν διετή διδακτικό κύκλο στο Λύκειο, που αρχίζει με τους ιστορικούς, περνάει από την τραγωδία, στη συνέχεια στους ρήτορες και τον "Επιτάφιο" και καταλήγει στον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη. ..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,87€
Το βιβλίο αυτό περιέχει:- Τεστ πολλαπλής επιλογής σε κάθε ενότητα (περίπου 600 ερωτήσεις)- Κατανόηση κειμένου μέσα από "ειδικά" επιλεγμένα κείμενα- Θέματα (επιλεκτικά) προηγουμένων διαγωνισμών με τις απαντήσεις τους- Λεκτικές Δεξιότητες Πιο συγκεκριμένα:- πρακτικό οδηγό ορθογραφίας- επισήμανση συνήθ..
28,30€
Χωρίς ΦΠΑ:26,70€
Το ανά χείρας βιβλίο "Δημόσιο Δίκαιο" είναι γραμμένο με τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών και με σχολιασμένη ή αναπτυγμένη τη σωστή απάντηση. Ανταποκρίνεται στις μαθησιακές ανάγκες ενός Υποψηφίου για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ κατηγορίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης ..
21,20€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Φιλοδοξία και στόχο της παρούσας μελέτης αποτελεί η κατάρτιση των ενδιαφερομένων στα θέματα του δημοσιονομικού και φορολογικού δικαίου αλλά και η πλήρης ενημέρωση κάθε Έλληνα πολίτη σχετικά με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Με δεδομένη τη δυσκολία που οφείλεται στις συνεχείς τροποποιήσεις των φορολογ..
26,00€
Χωρίς ΦΠΑ:24,53€
Πώς σχολιάζετε τα λόγια του Γ. Σεφέρη «Ο Θεός μας χάρισε μια γλώσσα ζωντανή, εύρωστη, πεισματάρα και χαριτωμένη, που αντέχει ακόμη, μολονότι έχουνε εξαπολύσει όλα τα θεριά για να τη φάνε»;Η ελληνική γλώσσα είναι:α) ζωντανή, γιατί νικά τη φθορά του χρόνου και εκφράζει την ελληνική σκέψη, τις νίκες κα..
23,85€
Χωρίς ΦΠΑ:22,50€
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται τόσο σε μάχιμους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να καταρτιστούν στη Διδακτική των Μαθηματικών, και μάλιστα στο πνεύμα του Νέου Σχολείου, όσο και σε μαθηματικούς που πρόκειται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Περιλαμβάνει: - Σχέδια διδασκαλίας και Φύλλα εργασίας..
17,42€
Χωρίς ΦΠΑ:16,43€
Αντικείμενο του βιβλίου "Δικαστική Ψυχολογία και Ψυχιατρική" είναι η δικαστική ψυχιατρική και η δικαστική ψυχολογία. Πρόκειται για ειδικότερους κλάδους των δύο επιστημών (ψυχιατρική και ψυχολογία αντιστοίχως) που διακρίνονται για τη στενή σύνδεσή τους με τα δικαστήρια και το δικαιικό σύστημα. Η δεύτ..
45,00€
Χωρίς ΦΠΑ:42,45€
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε κάθε συνάδελφο μαθηματικό, αλλά κυρίως σε κάθε νέο συνάδελφο που πρόκειται να συμμετάσχει στο διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. Επίσης, απευθύνεται σε μαθητές με υψηλούς στόχους.Περιέχει εκείνα τα θεωρητικά στοιχεία που δεν αναφέρονται στα σχολικά βιβλία του λυκείου και τα οποία ..
21,20€
Χωρίς ΦΠΑ:20,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 29 (3 Σελ.)