ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΑΣΕΠ

Το παρόν βιβλίο απευθύνεται στους θεολόγους που επιθυμούν να προετοιμαστούν αποτελεσματικά και να επιτύχουν στις εξετάσεις του ΑΣΕΠ για διορισμό στη δημόσια εκπαίδευση.Περιλαμβάνει περισσότερα από 1.000 θέματα πολλαπλής επιλογής που αφορούν την εξέταση της Α΄ θεματικής ενότητας (γνωστικό αντικείμενο..
14,47€
Χωρίς ΦΠΑ:13,65€
Το βιβλίο αυτό περιέχει περισσότερες από 1000 ασκήσεις σε μορφή πολλαπλών επιλογών με τις απαντήσεις και τις λύσεις τους. Απευθύνεται στους υποψηφίους μαθηματικούς του ΑΣΕΠ, με ασκήσεις κλιμακωτού επιπέδου δυσκολίας, πάνω σε όλη τη σχετική ύλη. Φιλοδοξούμε πως το βιβλίο αυτό μπορεί να αποτελέσει..
19,02€
Χωρίς ΦΠΑ:17,94€
Ce recueil de textes francais sur des sujets d'actualite en relation avec l'ecole ou la societe francaises a pour but de permettre aux enseignants de francais desireux de participer au concours ASEP de se preparer dans les meilleures conditions, tant sur le plan des idees et des themes choisis que s..
12,17€
Χωρίς ΦΠΑ:11,48€
Περιέχει (σύμφωνα με τη νέα εξεταστέα ύλη):- Τις τρεις θεματικές ενότητες της ιστορίαςΑ΄ θεματική ενότητα: Ο ελληνικός κόσμος από το τέλος των Περσικών Πολέμων (479 π.Χ.) έως το θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου (323 π.Χ.)Β΄ θεματική ενότητα: Οι σχέσεις Βυζαντίου και Δύσης από την Άλωση της Κωνσταντινού..
29,07€
Χωρίς ΦΠΑ:27,43€
Το βιβλίο αυτό αποτελεί έναν πρότυπο οδηγό επιτυχίας για τους υποψήφιους σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Η ύλη του καλύπτει τις βασικές γνώσεις της γραμματικής, του λεξιλογίου, των κειμένων κατανόησης και της αναγνωστικής ικανότητας της αγγλικής γλώσσας. Η δομή και η «λογική» που ακολουθείται είναι βασι..
18,85€
Χωρίς ΦΠΑ:17,78€
Τα "Ηθικά Νικομάχεια" περιλαμβάνονται στα φιλοσοφικά κείμενα της Γ΄ λυκείου. Μαζί με τα "Πολιτικά", κλείνουν έναν διετή διδακτικό κύκλο στο Λύκειο, που αρχίζει με τους ιστορικούς, περνάει από την τραγωδία, στη συνέχεια στους ρήτορες και τον "Επιτάφιο" και καταλήγει στον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη. ..
12,17€
Χωρίς ΦΠΑ:11,48€
Η «Αρχαία Ελληνική Γραμματολογία» είναι συνοπτική και χρήσιμη για τους φιλολόγους που συμμετέχουν στις εξετάσεις του Α.Σ.Ε.Π.,για τους φοιτητές και τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Ελπίζουμε ότι θα τύχει την ίδια ευμενή υποδοχή, όπως και τα άλλα βοηθήματά μας. (Από τον πρόλογο της έκδοσης..
12,79€
Χωρίς ΦΠΑ:12,06€
Το βιβλίο αυτό περιέχει:- Τεστ πολλαπλής επιλογής σε κάθε ενότητα (περίπου 600 ερωτήσεις)- Κατανόηση κειμένου μέσα από "ειδικά" επιλεγμένα κείμενα- Θέματα (επιλεκτικά) προηγουμένων διαγωνισμών με τις απαντήσεις τους- Λεκτικές Δεξιότητες Πιο συγκεκριμένα:- πρακτικό οδηγό ορθογραφίας- επισήμανση συνήθ..
25,46€
Χωρίς ΦΠΑ:24,02€
Το παρόν Β΄ τεύχος του βιβλίου "Αυτοαξιολόγηση στη φυσική" αναφέρεται στα θέματα Σύγχρονης Φυσικής, στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι καθηγητές (φυσικοί, χημικοί, βιολόγοι, γεωλόγοι) στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Περιλαμβάνει 252 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής, με απαντήσεις και σχόλια σε όσες περιπτώσεις..
13,02€
Χωρίς ΦΠΑ:12,28€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 65 (6 Σελ.)