ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Βιβλία για παιδιά & νέους

Πριν το INTERNET, πριν τα κινητά και τα tablet, το gaming και τα social media, υπήρχαν τα comic...
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,60€
ο «my diet coach» είναι ένα βιβλίο κινητοποίησης που έχει ως στόχο να βοηθήσει τον αναγνώστη να βάλει ένα τέλος στον φαύλο κύκλο δίαιτας – επαναπρόσληψης βάρους. Μέσα από διαλόγους πραγματικών περιστατικών, παρουσιάζονται οι δυσκολίες, τα προβλήματα και οι αμφιθυμίες των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται ..
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:15,57€
Τι είναι το Slimmer:- Διατροφικό πρόγραμμα: Το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα! Περιλαμβάνει εύκολες και γρήγορες συνταγές ελληνικής μαγειρικής που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν χρειάζεται πλέον να ζυγίζετε και να μετράτε συνεχώς γραμμάρια! Μπορείτε, μάλιστα, να μαγε..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Κατασκευαστής: ΚΟΚΚΙΝΟ
Είναι όμορφη η Πετούλα. Και μυρίζει τέλεια. Στην τάξη, ο Αριόλ κάθεται ακριβώς πίσω της κι όλο σκέφτεται ότι της λέει γλυκόλογα. της εξομολογείται την αγάπη του... Το παράξενο, όμως, είναι ότι, μόλις η Πετούλα γυρίσει και τον κοιτάξει, τότε ο Αριόλ, αντί να της μιλήσει και να της πει όλα όσ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,06€
Υπάρχουν πολλές αλήθειες που κατοικούν μέσα στη ζωή μας. Τις πιο πολλές φορές ζουν κρυμμένες και σιωπηλές, άγνωστες ή απλά περιφρονημένες.Θέλοντας να τις περάσω προς γνώση και προβληματισμό θεώρησα πως θα μπορούσα να τις ντύσω με παραμύθια, σαν έναν χρυσό μανδύα ή ένα γλυκό περίβλημα. Το κάθε παραμύ..
10,60€
Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Εσύ ποια δίαιτα ακολουθείς; Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση ανάμεσα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου. Τα επιπλέον κιλά είναι παγκοσμίως η μάστιγα της υγείας και το εμπόδιο της καλής εμφάνισης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαρκώς ακραίες, γρήγορες δίαιτες που εξαπ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,77€
Το κοράκι είναι για μένα μια ξέχωρα γοητευτική, αμφίσημη μυθική μορφή: από τη μια του θανάτου και των σκοτεινών οιωνών, από την άλλη προοίμιο φωτός. Γι’ αυτό και κούρνιασε ανάμεσα στα σπάνια παραμύθια αυτής της μικρής συλλογής. Γιατί όλα, εκτός από το ευτράπελο, οδηγούν απ’ το σκοτάδι στο φως - από ..
7,70€
Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Όλοι, μικροί και μεγάλοι, έχουμε το δικαίωμα να μην είμαστε ευχαριστημένοι, να μη συμφωνούμε σε κάτι, να θυμώνουμε. Και αν κάτι μας ενοχλεί και μας θυμώνει, έχουμε το δικαίωμα να το πούμε. Ήρεμα όμως και εξηγώντας το "γιατί", όπως μας παροτρύνει ο Δόκτωρ Μιζό. Διασκεδαστικά και καθησυχαστικά κόμικς..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,60€
Η Μαύρη Καλλονή είναι ένα πανέμορφο νεαρό μαύρο άλογο που γεννήθη-κε σε ένα αγρόκτημα της αγγλικής υπαίθρου. Ξεκινώντας από αυτές τις ξέ-γνοιαστες μέρες στο πλάι της μητέρας του, διηγείται την ιστορία του, πώςκατέληξε να σέρνει άμαξες στους πολυσύχναστους δρόμους του Λονδίνου,πώς γλίτωσε από μια τρο..
6,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,23€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 33 (3 Σελ.)