ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Γενικά Βιβλία

Τι δεν θέλουν οι "χειραγωγοί του Κόσμου" να γνωρίζετε, γιατί να μην αντιληφθείτε ότι στην πραγματικότητα ζείτε σε έναν εικονικό, μη πραγματικό κόσμο, όπου όλοι σας χρησιμοποιούν; - Το φως του Ήλιου δεν είναι καρκινογόνο. Καρκινογόνα μπορεί να είναι τα αντιηλιακά. - Η μαστογραφία μπορεί να είναι η πι..
13,64€
Χωρίς ΦΠΑ:12,87€
ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ, ΓΡΙΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
7,62€
Χωρίς ΦΠΑ:7,19€
Η σοφία δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων και φωτεινών πνευμάτων, αλλά είναι συχνά προνόμιο και των απλών ανθρώπων του λαού.Μέσα σε μικρές φράσεις ή και λέξεις, ακόμα, κλείνει μεγάλες αλήθειες και σοφά συμπεράσματα από τη ζωή, που άλλοτε δίνονται άμεσα και άλλοτε έμμεσα και αλληγορικά.Πολλές από α..
19,89€
Χωρίς ΦΠΑ:18,76€
•"Είστε ακριβός!"•"Ρώτησα έναν φίλο που ξέρει!"•"Αυτά δεν είναι για εμάς..."Έχετε ακούσει κάποια από τις παραπάνω φράσεις; Τι σημαίνουν; Πώς τις αντιμετωπίζετε; Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερα εύστοχο και χιουμοριστικό τρόπο τις πιο κοινές φράσεις που ακούμε απ..
10,80€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνονται εξήντα αντιπροσωπευτικές σπουδές των κορυφαίων κιθαριστών του 19ου αιώνα: των Ισπανών Φερνάντο Σορ και Διονύσιο Αγουάδο, του Γάλλου Ναπολέων Κοστ και των Ιταλών Μάουρο Τζουλιάνι και Φερδινάδου Καρούλι. Βέβαια, όταν έκανα αυτήν την επιλογή ανάμεσα στην πληθώρα των σπο..
32,00€
Χωρίς ΦΠΑ:30,19€
Με το παρόν βιβλίο, ο Δημήτρης αποφάσισε να συγκεντρώσει όλα τα κείμενα της στήλης «Myth Busters» (περιοδικό Φαινόμενα από την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος), συνθέτοντας -για πρώτη φορά στην Ελλάδα- μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανθολογία παλαιών και σύγχρονων ιστοριών του είδους, που προκαλούν άλλοτε το..
12,85€
Χωρίς ΦΠΑ:12,12€
Οι διαβόητοι παράνομοι της ιστορίας και η καταδίωξή τους.To All About History αλλάζει σχήμα και προσανατολισμό, αλλά όχι θεματολογία. Γίνεται καθαρά βιβλιοπωλική έκδοση, σε διάσταση 17 x 24 και δεν διακινείται πλέον ως περιοδικό. Με κέντρο πια το βιβλιοπωλείο, έρχεται σε νέα, πολυτελή έκδοση 200 σελ..
15,98€
Χωρίς ΦΠΑ:15,08€
Μια ακόμη εξερεύνηση στα μονοπάτια της παγκόσμιας ιστορίαςΜη χάσετε το συλλεκτικό τεύχος – αφιέρωμαστη Βυζαντινή Αυτοκρατορία! Το τεύχος #33 του All About History, αποτελεί ένα μοναδικό αφιέρωμα στο Βυζάντιο, στο οποίο διερευνώνται οι απαρχές της αυτοκρατορίας, αλλά και πώς αυτό εξελίχθηκε σε έναν φ..
5,70€
Χωρίς ΦΠΑ:5,38€
Σοπράνο γκλόκενσπηλ - μεταλλόφωνο, χρωματικό.25 μπάρες χρωματιστές από ατσάλι.Tονικό εύρος: G4-G6, 2 οκτάβες.Βάρος 1,4 ΚgΜήκος 40cmΠλαστική ανθεκτική θήκη μεταφοράς.Περιλαμβάνονται πλαστικές μπαγκέτες...
29,80€
Χωρίς ΦΠΑ:24,03€
Αρχετυπικοί μυθικοί ήρωες, αλλά και αθηναίοι πολίτες, γυναίκες, μέτοικοι, ξένοι, δούλοι, ανεβαίνουν στη σκηνή του αρχαίου θεάτρου. Οι μοίρες τους διαπλέκονται μέσα σε έναν βίαιο κόσμο, καθώς αναζητούν εναγωνίως ασφάλεια, προστασία, χώρο και υπόσταση μέσα στη διαρκώς αυτορρυθμιζόμενη πόλιν. Οι άνθρωπ..
16,20€
Χωρίς ΦΠΑ:15,28€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 548 (46 Σελ.)