ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Γενικά Βιβλία

Η πυρπόληση και καταστροφή της Δομβραίνας, της Θίσβης και των Χωστίων από τους Γερμανούς κατέλειπε μια σελίδα γεμάτη δάκρυα, πόνο, αίμα και ξεριζωμό, που άφησε ανεξίτηλα τα ίχνη της στη συνείδηση των ανθρώπων που τη βίωσαν.Οι επίγονοί τους την ξαναβιώνουν σε κάθε επέτειο και οι μαρτυρίες που συγκέντ..
19,08€
Χωρίς ΦΠΑ:18,00€
Τι δεν θέλουν οι "χειραγωγοί του Κόσμου" να γνωρίζετε, γιατί να μην αντιληφθείτε ότι στην πραγματικότητα ζείτε σε έναν εικονικό, μη πραγματικό κόσμο, όπου όλοι σας χρησιμοποιούν; - Το φως του Ήλιου δεν είναι καρκινογόνο. Καρκινογόνα μπορεί να είναι τα αντιηλιακά. - Η μαστογραφία μπορεί να είναι η πι..
18,26€
Χωρίς ΦΠΑ:17,23€
ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ, ΓΡΙΦΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..
8,00€
Χωρίς ΦΠΑ:7,55€
Η σοφία δεν είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων και φωτεινών πνευμάτων, αλλά είναι συχνά προνόμιο και των απλών ανθρώπων του λαού.Μέσα σε μικρές φράσεις ή και λέξεις, ακόμα, κλείνει μεγάλες αλήθειες και σοφά συμπεράσματα από τη ζωή, που άλλοτε δίνονται άμεσα και άλλοτε έμμεσα και αλληγορικά.Πολλές από α..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,77€
•"Είστε ακριβός!"•"Ρώτησα έναν φίλο που ξέρει!"•"Αυτά δεν είναι για εμάς..."Έχετε ακούσει κάποια από τις παραπάνω φράσεις; Τι σημαίνουν; Πώς τις αντιμετωπίζετε; Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει με έναν ιδιαίτερα εύστοχο και χιουμοριστικό τρόπο τις πιο κοινές φράσεις που ακούμε απ..
10,80€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
Κατασκευαστής: ΕΑΡ
Γίνεται να μάθεις Ορθογραφία παίζοντας; Γίνεται να θυμάσαι κανόνες και εξαιρέσεις; Ένας έμπειρος εκπαιδευτικός μέσα από 45 μαθήματα μαθαίνει στα παιδιά Ορθογραφία, σαν να είναι παιχνιδάκι! Με απλούς, κατανοητούς κανόνες και ασκήσεις εμπέδωσης. Όλα δοκιμασμένα στη σχολική τάξη. Για παιδιά Δ΄, Ε..
14,40€
Χωρίς ΦΠΑ:13,58€
Στο βιβλίο μας Η Τέχνη της Στρατηγικής (Αθήνα, Δίαυλος, 2021), προσπαθήσαμε να συμπυκνώσουμε την ουσία της στρατηγικής σε πενήντα κανόνες, χρησιμοποιώντας παραδείγματα από τον πόλεμο, τη διπλωματία, την εσωτερική πολιτική, τις επιχειρήσεις αλλά και τον αθλητισμό και την καθημερινή ζωή. Στο παρόν προ..
14,31€
Χωρίς ΦΠΑ:13,50€
Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνονται εξήντα αντιπροσωπευτικές σπουδές των κορυφαίων κιθαριστών του 19ου αιώνα: των Ισπανών Φερνάντο Σορ και Διονύσιο Αγουάδο, του Γάλλου Ναπολέων Κοστ και των Ιταλών Μάουρο Τζουλιάνι και Φερδινάδου Καρούλι. Βέβαια, όταν έκανα αυτήν την επιλογή ανάμεσα στην πληθώρα των σπο..
33,90€
Χωρίς ΦΠΑ:31,98€
Οι διαβόητοι παράνομοι της ιστορίας και η καταδίωξή τους.To All About History αλλάζει σχήμα και προσανατολισμό, αλλά όχι θεματολογία. Γίνεται καθαρά βιβλιοπωλική έκδοση, σε διάσταση 17 x 24 και δεν διακινείται πλέον ως περιοδικό. Με κέντρο πια το βιβλιοπωλείο, έρχεται σε νέα, πολυτελή έκδοση 200 σελ..
15,98€
Χωρίς ΦΠΑ:15,08€
Μια ακόμη εξερεύνηση στα μονοπάτια της παγκόσμιας ιστορίαςΜη χάσετε το συλλεκτικό τεύχος – αφιέρωμαστη Βυζαντινή Αυτοκρατορία! Το τεύχος #33 του All About History, αποτελεί ένα μοναδικό αφιέρωμα στο Βυζάντιο, στο οποίο διερευνώνται οι απαρχές της αυτοκρατορίας, αλλά και πώς αυτό εξελίχθηκε σε έναν φ..
5,99€
Χωρίς ΦΠΑ:5,65€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 703 (59 Σελ.)