ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Διατροφή

ο «my diet coach» είναι ένα βιβλίο κινητοποίησης που έχει ως στόχο να βοηθήσει τον αναγνώστη να βάλει ένα τέλος στον φαύλο κύκλο δίαιτας – επαναπρόσληψης βάρους. Μέσα από διαλόγους πραγματικών περιστατικών, παρουσιάζονται οι δυσκολίες, τα προβλήματα και οι αμφιθυμίες των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται ..
16,50€
Χωρίς ΦΠΑ:15,57€
Τι είναι το Slimmer:- Διατροφικό πρόγραμμα: Το καλύτερο πρόγραμμα απώλειας βάρους που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα! Περιλαμβάνει εύκολες και γρήγορες συνταγές ελληνικής μαγειρικής που θα σας ενθουσιάσουν. Δεν χρειάζεται πλέον να ζυγίζετε και να μετράτε συνεχώς γραμμάρια! Μπορείτε, μάλιστα, να μαγε..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,62€
Η Δίαιτα του Ιπποκράτη αναπτύχθηκε σε ένα διάστημα είκοσι και πλέον ετών στο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο της Ann Wigmore, ένα από τα πρώτα και πιο αξιόπιστα κέντρα ολιστικής υγείας. Ο στόχος της είναι να επιτρέψει στον οργανισμό να επανορθώσει τα προβλήματά του με φυσικό τρόπο και με τον δικό του ρυθμό. ..
11,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,38€
Εσύ ποια δίαιτα ακολουθείς; Αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση ανάμεσα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου. Τα επιπλέον κιλά είναι παγκοσμίως η μάστιγα της υγείας και το εμπόδιο της καλής εμφάνισης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται διαρκώς ακραίες, γρήγορες δίαιτες που εξαπ..
19,90€
Χωρίς ΦΠΑ:18,77€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)