ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Κόμικς - Βιβλία για παιδιά

Πριν το INTERNET, πριν τα κινητά και τα tablet, το gaming και τα social media, υπήρχαν τα comic...
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,60€
Κατασκευαστής: ΚΟΚΚΙΝΟ
Ο Αριόλ είναι γαϊδαράκος και ο Ραμονό γουρουνάκι. Ο ένας είναι μπλε, έχει μακριά αυτιά και φοράει χοντρά γυαλιά. Ο άλλος είναι ροζ και το ρύγχος του μοιάζει με ηλεκτρική πρίζα. Δεν θα ‘λεγες ότι μοιάζουν κιόλας... Είναι κολλητοί, όμως. Κολλητοί και αυτοκόλλητοι. Το βιβλίο περιλαμβάνει 12 π..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,06€
Κατασκευαστής: ΚΟΚΚΙΝΟ
Είναι όμορφη η Πετούλα. Και μυρίζει τέλεια. Στην τάξη, ο Αριόλ κάθεται ακριβώς πίσω της κι όλο σκέφτεται ότι της λέει γλυκόλογα. της εξομολογείται την αγάπη του... Το παράξενο, όμως, είναι ότι, μόλις η Πετούλα γυρίσει και τον κοιτάξει, τότε ο Αριόλ, αντί να της μιλήσει και να της πει όλα όσ..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,06€
Όλοι, μικροί και μεγάλοι, έχουμε το δικαίωμα να μην είμαστε ευχαριστημένοι, να μη συμφωνούμε σε κάτι, να θυμώνουμε. Και αν κάτι μας ενοχλεί και μας θυμώνει, έχουμε το δικαίωμα να το πούμε. Ήρεμα όμως και εξηγώντας το "γιατί", όπως μας παροτρύνει ο Δόκτωρ Μιζό. Διασκεδαστικά και καθησυχαστικά κόμικς..
7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,60€
Ο Πασπαρτού είναι ο καινούριος υπηρέτης του λονδρέζου Φιλέα Φογκ.Δεν προλαβαίνει να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα και πρέπει να ετοιμα-στεί για ταξίδι. Ο κύριος Φογκ έβαλε ένα στοίχημα με τους ευγενείς πουσυναντά καθημερινά στη λέσχη όπου συχνάζει. Είκοσι χιλιάδες στερλίνεςθα γίνουν δικές του αν κατ..
6,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,23€
Στο μακρινό και όμορφο βασίλειο της Λόρεον, ζούσε η Μαντλίν, κόρη του βασιλιά Τζόν. Μια γενναία και ατρόμητη πριγκίπισσα, που είχε την κάρδια ενός πολεμιστή. Όνειρο της από παιδί ήταν να γίνει ο "πιο γενναίος πολεμιστής του κόσμου" όπως της είχε διηγηθεί σε μια ιστορία ο πατέρας της, και μια μέρα να..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,34€
"Ημερολόγιο Αστρομπανάνας, καταχώρηση #3438. Κάπου πέρα πολύ μακριά στα πέρατα ενός τεράστιου και αφιλόξενου Γαλαξία ο διασημότερος Ντετέκτιβ του Σύμπαντος, ο ένας και μοναδικός Άστραλ, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να μεταφέρει ένα άκρως επικίνδυνο πακέτο μέχρι τον Πλανήτη με τους Μικροξερόλες. Τ..
9,90€
Χωρίς ΦΠΑ:9,34€
Ο Τζορτζ και ο Χάρολντ δεν είναι κακά παιδιά. Απλώς τους αρέσει να «ζωντανεύουν λιγάκι τα πράγματα», έτσι ώστε να περνούν οι ίδιοι καλά, αλλά και όλοι οι συμμαθητές τους στο σχολείο. Για κακή τους τύχη, οι ευγενικές πράξεις τους συχνά πυκνά τους βάζουν σε ΜΕΓΑΛΟΥΣ μπελάδες. Κι όταν ο καθηγητής Κλάν..
11,10€
Χωρίς ΦΠΑ:10,47€
ΩΣΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΖΕΒΡΑ ΕΤΣΙ; Είναι ΩΡΑΙΟΣ. Είναι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ στον ρωμαϊκό κόσμο των μονομάχων!Την έχει κάνει για ξέγνοιαστες διακοπάρες σε άλλα μέρη με τους κολλητούς του…Γιούπι!Διακοπάρες; Σου έχει στρίψει; Ο αυτοκράτορας Αδριανός αναθέτει μια τελευταία απ..
11,10€
Χωρίς ΦΠΑ:10,47€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 26 (3 Σελ.)