ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Γυμνάσιο

Το βιβλίο περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του βιβλίου μαθητή και του τετραδίου εργασιών...
16,00€
Χωρίς ΦΠΑ:15,09€
Βοήθημα για το νέο σχολικό βιβλίο.Περιέχει τις απαντήσεις στις ερωτήσεις του βιβλίου μαθητή και του τετραδίου εργασιών...
11,40€
Χωρίς ΦΠΑ:10,75€
Στον παρόντα τόμο επιχειρείται ερμηνευτική προσέγγιση των κειμένων που περιέχονται στο σχολικό βιβλίο. Δίνονται επίσης πραγματολογικές, γραμματολογικές και βιβλιογραφικές πληροφορίες και ό,τι άλλο χρειάζεται για την καλύτερη κατανόηση και βίωση των κειμένων. Περιέχονται τέλος οι απαντήσεις στις ερωτ..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:11,27€
Βοήθημα για το νέο σχολικό βιβλίο...
13,70€
Χωρίς ΦΠΑ:12,92€
Το βιβλίο αυτό περιέχει αντιστοίχιση του αρχαίου κειμένου με υποδειγματική μετάφραση, πλούσια λεξιλογικά - γραμματικά σχόλια, συντακτική ανάλυση, απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου και ερμημευτική ανάλυση, με έμφαση στις ενότητες που διδάσκονται από μετάφραση...
9,70€
Χωρίς ΦΠΑ:9,15€
-Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χρηστικό εγχειρίδιο γλωσσικής διδασκαλίας της αρχαίας ελληνικής γλώσσας για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου, αλλά και ένα χρήσιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς. Σχεδιασμένο από εκπαιδευτικούς, ανταποκρίνεται πλήρως στις μαθησιακές ανάγκες των μαθητών και στις διδακτικές..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,04€
Περιέχονται οι ενότητες: - Σύντομη εισαγωγή σε κάθε ενότητα - Εισαγωγικό σημείωμα σε κάθε κείμενο - Ανάλυση κειμένων: νοηματική, πραγματολογική, αισθητική - Απαντήσεις στις ερωτήσεις - ασκήσεις - δραστηριότητες του σχολικού βιβλίου - Συμπληρωματικές ερωτήσεις - Θέματα για συζήτηση - Διαθεματικ..
11,45€
Χωρίς ΦΠΑ:10,80€
Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται ερμηνευτική προσέγγιση των διδακτέων ενοτήτων του νέου σχολικού βιβλίου. Το κείμενο κάθε ενότητας προσφέρεται κατά συντακτική σειρά σε αντικριστή μετάφραση στη νεοελληνική, και ακολουθεί γλωσσική, νοηματική και ερμηνευτική ανάλυση. Παρατίθενται λεξιλογικές, ετυμολογικές ..
10,80€
Χωρίς ΦΠΑ:10,19€
Το βιβλίο αυτό έχει σκοπό να προσφέρει στο μαθητή της Α΄ Γυμνασίου ένα βοήθημα που με τρόπο μεθοδικό, απλό και πρακτικό θα του επιτρέψει να εξοικειωθεί με τον αρχαίο ελληνικό λόγο και ταυτόχρονα να κατανοήσει τη ζωντανή νεοελληνική γλώσσα, με την πεποίθηση πως έτσι θα μπορέσει να έρθει ευκολότερα σ..
18,02€
Χωρίς ΦΠΑ:17,00€
Διευκολύνει τους μαθητές στην εύκολη κατανόηση και εμπέδωση της ύλης. Με πρωτότυπη και ευχάριστη παρουσίαση, με επεξηγηματικούς πίνακες και πλούσιο υλικό εξάσκησης, αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα στην μελέτη τόσο για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου όσο και μεγαλυτέρων τάξεων που θέλουν μία ουσιαστική..
14,90€
Χωρίς ΦΠΑ:14,06€
Περιέχει τις απαντήσεις στις ασκήσεις του σχολικού βιβλίου...
11,40€
Χωρίς ΦΠΑ:10,75€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 193 (17 Σελ.)